Les dones de Harry el mag

Para mi sos hermosa

Para mi sos hermosa
18/12/2019

Ara entrem en l’altra part del festival CATBASUR amb aquesta obra convidada al Festival conjuntament amb «El amante de caballos» i que esperem veure pròximament.

Paula Ransenberg presenta aquest cop l’obra «Para mi sos hermosa» que s’ha vist representada anteriorment a Argentina amb gran èxit i la veritat és que no és estrany. L’actriu representa diferents dones dins d’aquesta funció. Podríem dir que l’obra parla de les dones del mag Harry, un mag que després d’un truc d’escapisme hi ha desaparegut i ningú sap on es troba.  Una obra que parla de màgia, del món on viuen els il·lusionistes/ escapistes. I amb aquest personatge, podem parlar de la soledat, de la pèrdua de la il·lusió i del mateix amor que no trobem.

Un ritme trepidant per part de Paula aquest monòleg es converteix en una obra de diferents actrius. Aquest Harry que no apareix, queda eclipsat per les seves assistents siameses (genial quan totes dues surten a escena), la seva aprenent, la dona, l’amant i una perfumista que ha fet la delícia dels assistents.

Petits moments m’han emocionat i m’han fet riure. Com he dit, el moment de la perfumista, un moment de màgia molt senzilla.

Podeu veure la meva opinió i altres comentaris al següent enllaç d’aquí.

 

← Volver a Para mi sos hermosa

¡Enlace copiado!