Un Shakespeare en forma de clown

Othelo

Othelo
04/11/2015

Com que no hi ha temps a perdre, us diré que Othelo és una obra divertida, genial i original. Un Shakespeare en forma de clown. Un espectacle còmic excepcional.

Quatre actors fora de sèrie, que amb ingeni i originalitat converteixen la seriositat d’un clàssic en un esbojarrat espectacle dins de l’absurd, on es pot apreciar, que són uns grans especialistes en teatre físic, clown i acrobàcia.

Estem davant d’un Othelo actual i contemporani amb petits tocs de teatre clàssic. És un joc entre allò real i fictici, entre el que es veu i el que no es veu.

En aquesta proposta no existeix la quarta paret, el que fa que la relació amb el públic sigui oberta, fent-lo moltes vegades, partícip de les seves bogeries. Ens divertim veient com es diverteixen, el text es converteix en un joc. El text original es barreja amb els jocs de paraules, els gags còmics i les sortides de to, convertint aquesta tragèdia en una comèdia.

Les interpretacions són genials, alguns d’ells interpreten a més d’un personatge. Hi ha canvis de vestuari, de perruques, accessoris… i tot en qüestió de segons. Juguen amb cubs, teles elàstiques, esprais, amb els micros, amb les càmeres…

En definitiva, correu a comprar les entrades que hi seran molt pocs dies a casa nostre. No us la perdeu, val molt la pena. Jo la vaig veure ahir amb una amiga i demà repeteixo amb el meu marit.

Imprescindible!!!!

← Volver a Othelo

¡Enlace copiado!