Per pasar una bona estona

Operació Moldàvia

Operació Moldàvia
03/06/2015

La parella d’actors Los Tigres (Xavi Mira i Albert Ribalta), tornen de nou a col.laborar amb T de Teatre; anteriorment ho van fer a ‘Nelly Blue’ i aquesta vegada presenten “Operació Moldàvia” a La Villarroel .

Els personatges: Toni Llorenç (Xavi Mira) és un home d’uns 45 anys, divorciat de la Sally, acaba de sortir de la presó i pren tranquil·litzants .Ha treballat de transvestit i és fan de Rocío Jurado i de les folklòriques en general. Imita tan a la Pantoja com a la Rocio Jurado, en Demis Roussos, Ricky Martin o Camilo Sexto.

Carlos Gardel (Albert Ribalta) és un home solitari i un enredaire que va fracassar com a humorista i viu de fer-se passar pel representant de coneguts artistes i de fer falsos contractes. Està buscant la jugada perfecta que li permeti retirar-se i per això necessita, com sempre, el talent de Toni.

Els hem vist imitant i cantant les cançons “Como yo te amo” de Rocío Jurado, “Mamma Maria” de Ricchi e Poveri ,”Great Pretender” de The Platters,“Cambalache” de Carlos Gardel,“Vivir así” de Camilo Sesto,”Caballo viejo” de Simón díaz i “Rata de dos patas” de Paquita la del barrio. La veritat és que la veu de Xavi Mira és espectacular i destaca per sobre de la de l’ Albert Ribalta, que tampoc ho fa gens malament.

Els gags hi ha de molt bons i anginosos i pel que fa a les imitacions són per petar-se de riure.

No es tracta d’una gran obra de teatre sinó d’una comèdia que el que busca es divertir-nos i fer-nos passar una bona estona.

La veritat és que ho han aconseguit, el públic hem sortit amb un somriure d’orella a orella.

 

VALORACIÓ: ***

← Volver a Operació Moldàvia

¡Enlace copiado!