Un viatge poètic i oníric

Ombra i silenci

Ombra i silenci
29/04/2016

Pels que encara no coneixeu la Sala Fènix, us diré que a part de ser un lloc íntim i acollidor, és un espai en que podeu veure teatre de proximitat i que ofereix una programació teatral, basada principalment en el teatre de màscares, el cabaret, les titelles i la commedia dell’arte .

Ahir vaig anar a l’estrena de l’obra “Ombra i silenci”, la primera de les cinc propostes de teatre- imatge, que es representaran durant cinc setmanes a la Sala Fènix, dins del cicle “Yo gesto”.

Després de la fantàstica acollida que va tenir la temporada passada, en que es va iniciar aquest cicle, la Sala Fènix torna carregada d’una programació molt interessant. Cinc setmanes en les que podreu veure: teatre-dansa, clown gestual, teatre d’objectes, màscares i butoh.

Com a gran amant del teatre de gest, no em volia perdre per res del món, aquesta oportunitat que ens ofereix la Sala Fènix, així que de seguida vaig reservar entrades per tots cinc espectacles.

“Ombra i silenci” la primera de les propostes d’aquest cicle, és una obra escrita i interpretada per l’actriu Núria Rocamora, que ha estat magníficament dirigida per la Begoña Moral.

Una noia, un somni, unes veus que li parlen mentre dorm. Un viatge poètic i oníric, que ens porta a la reflexió.

Ha estat pura poesia, des de l’escenografia, que m’ha semblat bellíssima, una  il·luminació fantàstica, la profunditat dels textos, l’expressivitat i interpretació de l’actriu, i la calidesa de la música. Genial !!!

L’actriu Núria Rocamora ha estat brillant. La seva capacitat de transformant-se en cada personatge que interpretava, i transmetent-nos a través del moviment i la paraula, les seves inquietuds , els seus estats d’ànim, les seves pors i els seus desitjos, en la darrera etapa de les seves vides, ha estat realment increïble.

Jo de vosaltres no m’ho perdria. Quatre dies de representació. L’aforament de la sala és limitat i les entrades s’exhaureixen de seguida.

*** 1/2

← Volver a Ombra i silenci

¡Enlace copiado!