que grans aquests fdp

Observin aquests fills de puta

Observin aquests fills de puta
28/01/2024 - Centre de les Arts Lliures

Observin aquests fills de puta és una comèdia que vol reflexionar sobre qui, o els qui, decideixen realment sobre el nostre futur. Sobre aquells llocs i condicions en què es prenen les decisions que conformaran el nostre mode de vida. Sobre com la corrupció està normalitzada al nostre dia a dia, amb l’única diferència que uns roben diners públics i altres només bolígrafs a Disneyland.

Torno a una nova proposta de Dúo Fácil. Si ja vaig riure de valent amb “Bollywood, Bombay, Barcelona” la primera proposta que vaig veure d’ell, i amb “Y me morí” ja tenía ganes de veure aquesta proposta.

Ara ja no són els tres integrants de les anteriors propostes, ara Francesc, Marc i l’Abel s’han unit a altres tres actors per presentar aquesta nova proposta.

Aquest cop ens trobem amb una obra de diferents escenes amb un denominador comú: els polítics, presidents de clubs de futbol, el poder i la corrupció per enfotre’ns d’ells i dir les veritats.

Hi tenim de tota mena d’escenes o esquetxos, el dels romans i l’apunyalament del Cèsar és dels que més he rigut, però el de la família té moments hilarants. Hi ha d’altres que s’han fet una mica pesats per la duració, però en definitiva tenim un espectacle molt recomanable per anar a riure i passar una bona estona.

Una gran feina de direcció dels actors i de l’escenografia per poder representar diferents espais on passen les accions i un moviment perfectament sincronitzat.

Diuen que estan molt orgullosos de la feina feta i no és per menys. Han fet un gran treball i es veu en escena. S’han acompanyat d’uns grans actors per fer-ho.Igual que amb les altres dues propostes que he vist, és una bona obra per desconnectar i riure. No perdeu l’oportunitat

Podeu veure la resta de l’opinió a l’enllaç

← Volver a Observin aquests fills de puta

¡Enlace copiado!