Oriol Genís dialoga amb Pasolini

No hi ha fills innocents

No hi ha fills innocents
13/05/2024 - Sala Atrium

Teorema Teatre estrena a la Sala Atrium No hi ha fills innocents de Pier Paolo Pasolini, una producció dirigida per Mia Parcerisa, amb l’actor Oriol Genís i el músic Pau de Nut en la interpretació.
L’Oriol Genís recita i interpreta la Carta als joves infeliços de Pier Paolo Pasolini. Pau de Nut posa la música i la veu al muntatge.

No hi ha fills innocents és un espectacle íntim, seductor, poètic i proper. Una proposta teatral intima, visualment poètica.
El sol fet d’escoltar i veure actuar a l’Oriol Genís i al Pau de Nut ja paga la pena d’anar-hi.

L’Oriol Genís ens apropa a la figura de Pasolini a través d’algunes de les seves cartes, manifestos, reflexions, citacions, cançons, reflexions i assatjos.
Els textos són exepcionals. Uns textos que parlen de la seva posició política, de la seva homosexualitat, de la seva posició social, de tolerància, de la diferència de les minories, dels guettos mentals, del retrocès i la degradació, del falç progrés.

Pasolini critica obertament la família tradicional, el feixisme i el posfaixisme, la religió, el consumisme, la burgesia, els mitjans de comunicació i el comunisme.

Oriol Genís dialoga amb Pasolini, entra i surt de l’espai escènic trencant la quarta paret, canta, es deixa acompanyar del so melòdic i conmovedor del violonxel i el cant meravellós de Pau de Nut.
La música és present durant tot l’espectacle acompanyant els textos, estabilitzant a l’intèrpret, fent de fil conductor i de lligam entre escenes.

No hi ha fills innocents és una celebració de la contradicció, la incomoditat, la actualitat i la importància de l’obra de Pasolini.

← Volver a No hi ha fills innocents

¡Enlace copiado!