11/07/2013
La Flyhard torna a encertar de ple

Dinàmica, divertida, reflexiva i original serien per mi els adjectius que millor defenirien aquesta obra de la Cristina Clemente, que un cop més arriba de la mà dels infalibles nois de la Sala Flyhard (Smiley, Litus, El rei borni). Així doncs, es tracta de teatre contemporani de qualitat que barreja eficaçment el tema de les xarxes socials i el món dels sentiments, tot relatat a temps real a través de la realització d’un programa radiofònic nocturn. L’encert de Clemente és l’hàbil fusió d’aquestes dues plataformes de comunicació i la seva subtilitat a l’hora d’exposar els temes, que acaba per convertir-se en part de la pròpia història. D’altra banda, el text és traslladat a escena amb una direcció molt dinàmica que atrapa a l’espectador des del primer moment i a través d’unes interpretacions esplèndides que recolzen totalment el text, fent-lo encara més atractiu.

Todo lo que necesitas para ir al teatro

Nit de ràdio dos punt zero

Nit de ràdio dos punt zero

És tard. Les dues de la nit. Candela, Llorenç, Pedro i Anna estan a punt pel programa d’aquesta nit. De nou: “Ho busco però no ho trobo”. Els oients truquen cercant on poden comprar un tricicle o qui els voldria vendre una entrada de la final de Berna.

Però avui una trucada farà trastocar el mecanisme d’aquest rutinari programa obligant-los a donar les respostes més sorprenents i difícils que han hagut de donar en la seva vida.

Vídeo
Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
Sé el primero en dejar tu valoración
Hay que ser usuario de Teatre Barcelona
¡Únete, es gratuito! Ya somos más de 80.000

¿Ya estás registrado?

He olvidado la contraseña

Crear usuario

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.