L’absurd d’en Fel i en Carles i altres «timberlances»

Ni rastre de qui vam ser

Ni rastre de qui vam ser
21/09/2022

La Sala Versus aixeca el teló d’aquesta temporada de la mà de l’humor amb Fel Faixedas i Carles Xuriguera com a protagonistes. Una dupla que el públic català ja coneix amb escreix per la seva trajectòria còmica i que ara, després de deu anys sense actuar junts, decideixen pujar a l’escenari de nou per parlar de nostàlgia i una dosi de crítica actual. Això sí, sempre mantenint la seva essència i allò que els caracteritza.

«Ni rastre de qui vam ser» és l’exemple perfecte per definir la paraula «compenetració». Carles Xuriguera i Fel Faixedas demostren una gran complicitat entre els dos i posen en valor la gran amistat que els uneix. La funció, si estigués representada per altres actors, no tindria el mateix valor. No lluiria tant com ho fa. Són els petits detalls que marquen la diferència. I en aquest cas, les cares de Carles Xuriguera (tan característiques com sempre ho han estat) diuen més que qualsevol altra paraula. Els dos actors transiten entre el clown i l’absurd per tirar endavant aquesta funció carregada de silencis, mirades i bon rollo.

Carles Xuriguera i Fel Faixedas no tenen més remei per matar el temps que obrir els baüls dels records i recollir experiències passades, col·leccionen moments. Com la mateixa Sala Versus que pretén permetre al públic col·leccionar cromos de cada proposta de la temporada per poder gaudir d’avantatges de cara a la temporada vinent.

Podeu escoltar l’entrevista a Fel Faixedas i Carles Xuriguera en aquest enllaç

← Volver a Ni rastre de qui vam ser

¡Enlace copiado!