Nenes i nens → Teatre Kursaal de Manresa

30/06/2019

La realitat sense floritures

Dennis Kelly és un autor britànic contemporani d’èxit que ha portat a escena diverses de les seves obres amb actors i directors de renom a Londres, tot i que també ha treballat per a la televisió i el cinema. Per exemple, ha coescrit un musical d’èxit al West End com és Matilda, en cartellera de forma ininterrompuda des de fa diverses temporades, i l’any passat Carey Mulligan va protagonitzar el monòleg que ens ocupa.

A casa nostra, també s’han encarregat de l’obra dos dels grans del nostre panorama teatral. Així, Joel Joan signa la direcció cedint tot el protagonisme a l’actriu, despullant l’escenari i centrant tots els recursos en la interpretació i el text. D’aquesta forma, aquest minimalisme juga a favor de la funció, no només demostrant humilitat per part del director ja que no ens omple l’escena de recursos per fer més visible el seu treball, sinó que també al confiar en la força del text i dotar-lo de ritme, fent molt àgil el seu visionat. A més, el director executa perfectament el pas de la comèdia al drama present en el text, sense forçar la situació i fusionant tots dos gèneres encertadament. Naturalment, tot això és possible també gràcies a la magnífica interpretació de l’Anna Sahun que en tot moment aconsegueix transmetre les diferents emocions que viu el seu personatge amb tanta força com delicadesa requereix el text, captant la nostra atenció en tot moment.

Així doncs, ens trobem davant d’un text tan sincer com directe, però també tan divertit com dur, el qual ens arriba en estat pur gràcies al bon treball de la seva actriu i el seu director.


Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 18,00€

Comprar Entradas

Nenes i nens

Nenes i nens

Joel Joan presenta Nenes i nens, un monólogo protagonizado por Anna Sahun con un mensaje feminista que cuestiona el equilibrio de poder entre sexos.

Sinopsis

Ella es una mujer emprendedora, valiente, que no agacha la cabeza ante las adversidades. Conoció a su marido haciendo cola en un vuelo de Easyjet y de entrada le cayó como el culo. Pero resultó ser un payo espabilado con quién acabó teniendo dos hijos. La pequeña quiere jugar a arquitecto y construye edificios de barro, su hermano le bombardea porqué “se han escondido los terroristas”. Ser una buena madre puede resultar frustrante. Ser una mujer emprendedora, también. Pero lo más frustrante de todo es descubrir, demasiado tarde, que el hombre de quien te enamoraste es el hombre equivocado.

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Fotos

Nenes i nensNenes i nensNenes i nensNenes i nensNenes i nens

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola
  12345

  Ens parla de la vida d’una dona corrent però on res és el que sembla. Un text sense filtres. Sense metàfores. Sense concessions. Un cop de puny al masclisme invisible, latent i corrosiu que no desapareix de les nostres societats i que de tant en tant es mostra amb tota la seva cruesa. Regalàs d’espectacle ambv una interpretació impecable que et fa riure, angoixar-te i sortir amb un nus a la gola. Moltes Felicitats!!! https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/06/28/nenes-i-nens/

  04/07/2019
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  12345

  Monólogo divertido pero durísimo!!
  Anna Sahun nos da una lección de interpretación con esta historia de una vida. La de una mujer que se enamora, forma una familia y que descubre el lado más oscuro de su pareja.
  Reí, lloré y me emocioné con esta obra.
  Y solamente con las palabras de la actriz puesto que no hay escenografía ni nada que la apoye. Solo con su talento.
  No puedo más que recomendarla.

  30/06/2019

Artículos relacionados

8 propostes del Grec amb nom propi

8 propostes del Grec amb nom propi

25 Juny 2019

TONI GOMILA Denúncia, ironia, humor, veritat i dubte en un nou text original del polifacètic mallorquí Toni Gomila. Rostoll cremat és una al·legoria de l’ambició i la cobdícia humana reflectida […]

Leer más... tb