Una performance que ens parla de la crisi de valors

María Stoyanova: The Show

María Stoyanova: The Show
25/04/2016

Maria Stoyanova: The Show és una performance que està construïda a partir de les experiències personals dels artistes participants, que han respost a la pregunta de la creadora: què faries si aquest fos el meu darrer show?

Maria Stoyanova camina amb unes ulleres amb càmera i va enfocant a tothom, incloent-hi els espectadors. Les imatges que capta són projectades a les pantalles del fons.

Davant nostre, un munt de fulls de diari tapen una dona que, en ser descoberta, veiem que està nua i s’escriu la paraula «libre» al ventre i una creu als llavis, emmudint-los, per després anar-se pintant de mica en mica tot el cos.

Visualment té moments realment impactants. És un espectacle, en resum, eclèctic, de denúncia o senzillament de queixa envers una societat que hem construït entre tots i que ens fa esclaus.

Si bé surts de la sala amb una forta sensació de negativitat dels missatges, la conclusió és que malgrat tot, no pots restar indiferent envers el que passa al teu voltant, ja que la vida és única i s’ha de viure el millor possible.

Si ús bé de gust llegir la nostra crònica sencera, cliqueu AQUÍ

← Volver a María Stoyanova: The Show

¡Enlace copiado!