Amor incondicional

Mama: Sarah Lena

Mama: Sarah Lena
07/11/2017

L’Eva, una noia de 22 anys, viu un dels pitjors moments de la seva vida, la seva mama s’està morint. Té càncer. L’Eva te por. Por a créixer, por a estimar, por de perdre a aquell ésser incondicional que ens fa costat , aquella persona, sigui mare, pare o avia, que tots tenim, irrepetible i insubstituïble.

L’Eva troba escampat al terra de la seva habitació un munt d’objectes que han format part de la seva vida, un àlbum de fotos, uns peluixos, una capsa plena de mitges, uns vídeos de dibuixos animats, contes, nines,… Objectes que amaguen històries. Històries que ens faran emocionar i riure.

Les actrius Aina Balasch, Ariadna De Vilar i Núria Mercader, sota la direcció de Sarah Lena, autora del text, interpreten un sol personatge, l’Eva. Un personatge que s’expressa mitjançant la paraula i la música. Cos, dansa, música, interpretació, veu, tot en un mateix muntatge. Cal destacar la magnífica feina que fan totes tres actrius.

 

“Mama” és la meva mare i la meva filla, soc jo com a filla i com a mare. “Mama” és un cant a l’amor incondicional, aquell que ens fa tirar endavant. “Mama” és aquell lligam que no es trenca mai. “Mama” és un viatge al nostre món intern, en el meu cas com a filla i com a mare.

“Mama” deixa fluir tot allò que representa l’amor incondicional, mostrant les nostres emocions més primàries malgrat les dificultats d’enteniment que hi puguin haver en el vincle mare i filla, al llarg del nostre camí.

 

Molt, molt recomanable.

← Volver a Mama: Sarah Lena

¡Enlace copiado!