Feu-vos un regal i aneu de seguida a comprar les entrades abans que “desapareguin”.

Mag Lari: 25 il·lusions

Mag Lari: 25 il·lusions
12/12/2017

Ahir vaig anar a l’estrena de “25 il·lusions”, un muntatge de nova creació amb el que El Mag Lari vol celebrar els seus 25 anys dalt dels escenaris.

I quina és la millor manera?, dons oferint al públic 25 il·lusions. Il·lusions en forma de números de màgia.

Vint i cinc números de màgia que possiblement, als que us agradi El Mag Lari, us sonin d’haver-los vist en algun dels seus espectacles anteriors , com “Secrets”, “Splenda” o “Ozom”. I és que el mag, en aquest espectacle, ofereix alguns dels seus números més emblemàtics i n’incorpora alguns de nous.

Entre el públic gent de totes les edats mirant embadalits com es van succeint un rere l’altre vint-i-cinc números de màgia pura de manera trepidant. Aparicions i desaparicions, números impactants i sorprenents, ballarins i parteners, públic participatiu, projeccions,  rapidíssims canvis de vestuari, combinació de música clàssica amb actual, magnífics canvis de llum i efectes especials, audiovisuals,… en definitiva, il·lusions i sobretot molt i molt d’humor. I es que El Mag Lari a part de ser un gran mag, és un gran showman. La seva capacitat de comunicació, la qualitats dels seus números, la magnífica posada en escena, les espectaculars coreografies,… dona com a resultat un espectacle que no es pot perdre ningú. Un espectacle imprescindible!!!

L’hora i mitja que dura l’espectacle passa volant!!!

És indiferent que us agradi o no la màgia, no us perdeu “25 il·lusions”. Feu-vos un regal i aneu de seguida a comprar les entrades abans que “desapareguin”.

I si no sabeu que regalar aquests dies, 25 il.lusions és el regal perfecte. Segur que l’encertareu!!!

← Volver a Mag Lari: 25 il·lusions

¡Enlace copiado!