Mag Lari: 25 il·lusions

12/12/2017

Feu-vos un regal i aneu de seguida a comprar les entrades abans que “desapareguin”.

Ahir vaig anar a l’estrena de “25 il·lusions”, un muntatge de nova creació amb el que El Mag Lari vol celebrar els seus 25 anys dalt dels escenaris.

I quina és la millor manera?, dons oferint al públic 25 il·lusions. Il·lusions en forma de números de màgia.

Vint i cinc números de màgia que possiblement, als que us agradi El Mag Lari, us sonin d’haver-los vist en algun dels seus espectacles anteriors , com “Secrets”, “Splenda” o “Ozom”. I és que el mag, en aquest espectacle, ofereix alguns dels seus números més emblemàtics i n’incorpora alguns de nous.

Entre el públic gent de totes les edats mirant embadalits com es van succeint un rere l’altre vint-i-cinc números de màgia pura de manera trepidant. Aparicions i desaparicions, números impactants i sorprenents, ballarins i parteners, públic participatiu, projeccions,  rapidíssims canvis de vestuari, combinació de música clàssica amb actual, magnífics canvis de llum i efectes especials, audiovisuals,… en definitiva, il·lusions i sobretot molt i molt d’humor. I es que El Mag Lari a part de ser un gran mag, és un gran showman. La seva capacitat de comunicació, la qualitats dels seus números, la magnífica posada en escena, les espectaculars coreografies,… dona com a resultat un espectacle que no es pot perdre ningú. Un espectacle imprescindible!!!

L’hora i mitja que dura l’espectacle passa volant!!!

És indiferent que us agradi o no la màgia, no us perdeu “25 il·lusions”. Feu-vos un regal i aneu de seguida a comprar les entrades abans que “desapareguin”.

I si no sabeu que regalar aquests dies, 25 il.lusions és el regal perfecte. Segur que l’encertareu!!!


Todo lo que necesitas para ir al teatro

Mag Lari: 25 il·lusions

Mag Lari: 25 il·lusions

Espectáculo ganador del Premi TB de la temporada 2017-2018 en la categoría de Mejor espectáculo de magia. 

Mag Lari celebra sus 25 años como mago con el espectáculo 25 ilusiones, que incluye 25 de sus mejores números de magia.

Sinopsis

El Mag Lari hace 25 años que empezó a hacer magia. Y qué mejor que celebrarlo con un espectáculo donde reúne sus 25 números más emblemáticos.

25 años de ilusiones que han convertido aquel jovencito tímido, en un hombre que ha cumplido su sueño: ilusionar a todo tipo de públicos y al mismo tiempo poder vivir de la ilusión.

25 ilusiones es precisamente eso, un espectáculo donde habrá 25 ilusiones, en un intento de concentrar lo mejor de todos estos años en un espectáculo.

Si normalmente el Mag Lari hace unos doce juegos de manos por espectáculo, hacer 25 en una hora y media será un reto trepidante que deberá superar cada noche, y de manera mágica. Para hacerlo posible tendrá los ingredientes perfectos: apariciones y desapariciones, predicciones imposibles, bailarines y partenaires, juegos de participación, proyecciones, grandes ilusiones, cambios de vestuarios, música irreverente, mil cambios de luz, efectos especiales y, sobre todo el humor descarado del mago más showman que existe.

Un espectáculo hecho a base de años, función a función, porque si algo ha realizado en estos 25 años el Mag Lari, es hacer bolos. Aquí está el resumen.

25 ilusiones, toda una vida dedicada a la magia.

Vídeo

Fotos + fotos

Mag Lari: 25 il·lusionsMag Lari: 25 il·lusionsMag Lari: 25 il·lusionsMag Lari: 25 il·lusionsMag Lari: 25 il·lusions

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • Vicente Mompeó
  12345

  Imprescindible!

  Show de máxima calidad en estado puro, un mago que logra hacerte reír, emocionarte y sorprenderte hasta los confines de los sentidos con sus 25 mejores trucos que jamás olvidarás…

  Vivir la magia de cerca con un acompañamiento y puesta en escena de excepción, donde se cuidan todos los detalles para entusiasmar al público que cae rendido, ante la ilusión generada en cada instante por un espectáculo que atrapa de principio a fin.

  12/01/2019
 • Oscar Montserrat Prat
  12345

  Espectacle que recull el trajecte del Mag Lari al llarg dels seus 25 anys de carrera artística, i on combina la música, amb la màgia i l’humor, no sols ell sinó tot un equip que col·labora amb ell i que està a l’alçada en tot moment.

  13/03/2018
 • Marta TP
  12345

  No fa màgia: ell l’és. En Lari (i tot el seu equip, que també mereix menció pròpia) aconsegueix, espectacle rere espectacle, no només sorprendre’ns amb els seus trucs, una impecable posada en escena, excepcional coordinació i jocs de llums i so; la seva màgia és felicitat, il·lusió i somriures, molts somriures.
  ‘Show’ per a tota la família, des dels més petits als més grans; amb un ritme trepidant, dinàmic i molt còmode. El vam conèixer fa quasi una dècada, quasi de casualitat dalt d’un petit escenari a Reus, i des de llavors hem sigut fidels a tots els seus espectacles -que no han sigut pocs!-.
  Carismàtic, simpàtic, implicat i atrevit… Des de llavors, el seu caràcter propi i únic ens ha fet gaudir 25 anys de pura màgia.. I esperem siguin molts més!

  06/02/2018

Artículos relacionados