Gaudir com a nens amb la màgia

Mag Lari: 25 il·lusions

Mag Lari: 25 il·lusions
13/12/2017

Dilluns era nit d’estrena al Teatre Condal, ple de gom a gom, i un Mag Lari pletòric ens va oferir un espectacle perfecte per a tota la família, en el que vam gaudir com a nens.

Una persona amb una gran capacitat comunicativa que interactua amb el públic des del primer moment, amb un especial sentit de l’humor i una acurada i espectacular posada en escena acompanyen les 25 il·lusions que porta a escena a un ritme trepidant.

25 IL.LUSIONS és un muntatge de nova creació amb un recopilatori dels 15 números més emblemàtics del seu repertori i incorporant 10 de nova creació.

Ens ha ofert uns números de màgia d’una polidesa exquisida i amb una gran bellesa estètica, però potser massa repetitius; gairebé tots ells basats en les capses, de diferents formes i mides, on s’amaguen persones que desapareixen o són trossejades, amb espases, pals de motxo, planxes, ….

Jocs de participació, efectes especials, mil canvis de llums, espectacular vestuari que canvien a una velocitat «màgica», projeccions audiovisuals, música, coreografies, dansa, aparicions i desaparicions, prediccions impossibles i una escenografia feta de retalls de tots els espectacles que ha fet.

En resum, un espectacle d’una gran perfecció tècnica i una acurada posada en escena que, de ben segur, omplirà de famílies el teatre Condal.

Per llegir la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Volver a Mag Lari: 25 il·lusions

¡Enlace copiado!