Mag Lari: 25 il·lusions

12/12/2017

Màgia, humor i molta tendresa.

Els somriures a l’entrada del teatre on actua el Mag Lari són diferents dels de la majoria d’espectacles teatrals. Quan t’acostes en el temps i en l’espai al Lari, el seu humor, el record de les seves mirades, les seves cares i ganyotes, la seva tendresa i també la seva irreverència t’hi acompanyen. La màgia del Mag Lari és una altra màgia. És la màgia que transforma famílies senceres en riures i boques immenses que al·lucinen amb els trucs. És la màgia que meravella la gent de l’espectacle per què el Lari és un grandíssim actor. És la màgia d’un somni que el mag Lari ha anat construint i ha fet realitat amb molt d’esforç, molt de treball, molt de coneixement i molta ironia i “savoir faire”. He seguit al Mag Lari des que feia espectacles petits i alhora meravellosos, des que imaginava el seu futur fent “màgia a grans escenaris”. Ara que porta 25 anys, la humanitat del Lari és tant brutal, que en l’estrena de “Mag Lari 25 il·lusions” ha homenatjat públicament els seus companys de camí, els seus mestres, els seus referents. Joan Gimeno, Meritxell Huertas, el teatre Llantiol entre molts. El Lari sempre té paraules sàvies i boniques, paraules divertides i mirades que t’arriben al punt màgic que tots tenim dins.
Gràcies Mag Lari. (i gràcies a tot l’equip que hi ha al darrera!! Pintó, ballarins, l’Oriol de les llums …)

La crònica completa a COMPANYIA DE TEATRE I CULTURES

 


Todo lo que necesitas para ir al teatro

Mag Lari: 25 il·lusions

Mag Lari: 25 il·lusions

Espectáculo ganador del Premi TB de la temporada 2017-2018 en la categoría de Mejor espectáculo de magia. 

Mag Lari celebra sus 25 años como mago con el espectáculo 25 ilusiones, que incluye 25 de sus mejores números de magia.

Sinopsis

El Mag Lari hace 25 años que empezó a hacer magia. Y qué mejor que celebrarlo con un espectáculo donde reúne sus 25 números más emblemáticos.

25 años de ilusiones que han convertido aquel jovencito tímido, en un hombre que ha cumplido su sueño: ilusionar a todo tipo de públicos y al mismo tiempo poder vivir de la ilusión.

25 ilusiones es precisamente eso, un espectáculo donde habrá 25 ilusiones, en un intento de concentrar lo mejor de todos estos años en un espectáculo.

Si normalmente el Mag Lari hace unos doce juegos de manos por espectáculo, hacer 25 en una hora y media será un reto trepidante que deberá superar cada noche, y de manera mágica. Para hacerlo posible tendrá los ingredientes perfectos: apariciones y desapariciones, predicciones imposibles, bailarines y partenaires, juegos de participación, proyecciones, grandes ilusiones, cambios de vestuarios, música irreverente, mil cambios de luz, efectos especiales y, sobre todo el humor descarado del mago más showman que existe.

Un espectáculo hecho a base de años, función a función, porque si algo ha realizado en estos 25 años el Mag Lari, es hacer bolos. Aquí está el resumen.

25 ilusiones, toda una vida dedicada a la magia.

Vídeo

Fotos + fotos

Mag Lari: 25 il·lusionsMag Lari: 25 il·lusionsMag Lari: 25 il·lusionsMag Lari: 25 il·lusionsMag Lari: 25 il·lusions

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • Vicente Mompeó
  12345

  Imprescindible!

  Show de máxima calidad en estado puro, un mago que logra hacerte reír, emocionarte y sorprenderte hasta los confines de los sentidos con sus 25 mejores trucos que jamás olvidarás…

  Vivir la magia de cerca con un acompañamiento y puesta en escena de excepción, donde se cuidan todos los detalles para entusiasmar al público que cae rendido, ante la ilusión generada en cada instante por un espectáculo que atrapa de principio a fin.

  12/01/2019
 • Oscar Montserrat Prat
  12345

  Espectacle que recull el trajecte del Mag Lari al llarg dels seus 25 anys de carrera artística, i on combina la música, amb la màgia i l’humor, no sols ell sinó tot un equip que col·labora amb ell i que està a l’alçada en tot moment.

  13/03/2018
 • Marta TP
  12345

  No fa màgia: ell l’és. En Lari (i tot el seu equip, que també mereix menció pròpia) aconsegueix, espectacle rere espectacle, no només sorprendre’ns amb els seus trucs, una impecable posada en escena, excepcional coordinació i jocs de llums i so; la seva màgia és felicitat, il·lusió i somriures, molts somriures.
  ‘Show’ per a tota la família, des dels més petits als més grans; amb un ritme trepidant, dinàmic i molt còmode. El vam conèixer fa quasi una dècada, quasi de casualitat dalt d’un petit escenari a Reus, i des de llavors hem sigut fidels a tots els seus espectacles -que no han sigut pocs!-.
  Carismàtic, simpàtic, implicat i atrevit… Des de llavors, el seu caràcter propi i únic ens ha fet gaudir 25 anys de pura màgia.. I esperem siguin molts més!

  06/02/2018

Artículos relacionados