La cinquena dimensió

L'última nit del món

L’última nit del món
26/07/2016

Llàtzer Garcia s’ha inspirat en una de les millors sèries televisives dels anys 60, «The Twilight Zone” (La dimensió desconeguda), per escriure “L’última nit del món”.

“La dimensió desconeguda” va ser pels espectadors, una obertura cap al món de la fantasia, la ciència ficció i les coses desconegudes. Us haig de confessar que va ser una de les meves sèries preferides J . Qui no recorda la sintonia del començament del programa i aquella veu tan misteriosa que deia …” Més enllà de percepció humana hi ha una cinquena dimensió. Una dimensió vasta com l’espai i eterna com l’infinit, just a mig camí entre la llum i l’ombra, entre la ciència i la superstició. Va des del més obscur dels temors fins al límit dels nostres coneixements…És la dimensió de la imaginació…és el que coneixem com…La dimensió desconeguda”

A “L’última nit del món” d’en Llàtzer Garcia, veureu tres relats de ciència ficció independents entre ells. Aquestes tres històries sorgeixen a partir de “Shadow Play” de Charles Beaumont (autor nord-americà de ficció especulativa, incloent-hi històries curtes en els subgèneres de terror i ciència-ficció), “L’home de les festes” de Richard Burton Matheson (escriptor i guionista estatunidenc de fantasia, ciència-ficció i horror) i de “L’home il·lustrat: l’última nit del món” de Ray Bradbury (novel·lista, escriptor d’històries curtes i assaigs, dramaturg, guionista i poeta estatunidenc).Tres contes de ciència-ficció, on la realitat es confon amb la ficció. Esdeveniments fantàstics que ens mostren una altra cara de la realitat. Personatges que s’enfronten a situacions sobrenaturals que no poden entendre. Una porta que s’obra a mons de fantasia, d’enigmes inexplicables de fets que atempten contra tota lògica racional.

A “L’última nit del món” hi veureu tot tipus de por. Por a un futur desconegut, por a la mort, por al dolor, por a la desaparició de la humanitat, por d’enfrontar-se a la realitat…

Molt bones les interpretacions de tots cinc actors que donen vida als personatges de “L’última nit del món”. Edu Buch, Maria Casellas, Xavi Gardés, Xavi Sáez i Vanessa Segura. Tots ells han fet una feina excel·lent !!!

Molt bona direcció de Llàtzer Garcia.

Tan si us agrada com no les històries de ciència ficció o sobrenaturals, us recomano que aneu a veure “L’última nit del món”.

← Volver a L'última nit del món

¡Enlace copiado!