Humor espatarrant parlant de Teatre… subvencionat?

Los Charlatanes

Los Charlatanes
28/01/2016

Teatro del Astillero ha celebrat els vint anys d’existència l’any 2015 i és, segons ells mateixos manifesten, l’única companyia formada solament per autors de teatre. És també un espai per a la reflexió, l’assaig i la recerca de nous recursos de textualitat dramàtica.

Una obra dedicada a tots els dramaturgs del món i que està inspirada en la feina dels gestors culturals, dels distribuïdors, dels productors i dels programadors. També està dedicada als polítics responsables de la precària situació cultural. Ells fan sortir a tots aquests personatges a escena amb l’única finalitat de ridiculitzar-los. Per mitjà de l’humor van denunciant d’una forma “delicada” tots els desequilibris del panorama cultural i intenten mostrar que, segur, ha d’existir un espai per les arts escèniques.

Los Charlatanes és una obra escrita en col·lectiu que ens ha fet passar una molt bona estona, malgrat que sovint parlen de personatges que no coneixem gaire perquè són de l’entorn madrileny o de televisions estatals que nosaltres no solem veure.

Si us bé de gust llegir la nostra crònica sencera ho podeu fer en aquest enllaç del nostre Blog “Voltar i Voltar”:
http://wp.me/p19AHZ-g7d

← Volver a Los Charlatanes

¡Enlace copiado!