Fusió coreogràfica entre Filosofia i moviment skater

Les esqueiters

Les esqueiters
03/10/2017

Una nova producció del Théatre de l’Archipiel i Nao Albet i Marcel Borràs que ara estrenen al Festival TNT.

L’espectacle original va ser presentat en Temporada Alta en 2014 i al Festival Grec 2015, i ara ha tornat renovat després de la residència al Teatre de Perpinyà.

En un primer moment veiem un grup de skaters que van creant una sèrie de figures estàtiques que prenen moviment i ens recorden una tarda qualsevol a la plaça del MACBA. Dos personatges anacrònicament vestits irrompen a l’escenari, són dos filòsofs que ens expliquen irònicament el seu pas per la universitat.

… I de cop irrompen un grup de patinadors de Terrassa que vénen a compartir escenari amb els actors. Amb ells han compartit una sèrie de tallers participatius per integrar-los a l’espectacle. Amb una breu, senzilla i magistral coreografia ens han hipnotitzat amb els seus moviments i amb un text proper i molt irònic.

Amb una estructura basada en els moviments seqüencials dels patinadors i amb música en directe a partir de cançons de BadBadNotGood, ens ha semblat una nova genialitat d’aquests dos creadors que són Nao Albet I Marcel Borràs.

Per nosaltres potser el millor dels 16 espectacles que hem pogut veure en aquesta edició del Festival TNT de Terrassa.

Per veure l’apunt original, només cal clicar AQUÍ

← Volver a Les esqueiters

¡Enlace copiado!