El joc perillós de voler ser l’ama

Les criades: Jean Genet

Les criades: Jean Genet
07/10/2016

Les criades de Jean Genet, dirigida per Genoveva Pellicer, és una reposició que s’estarà a la sala Leopoldo Fregoli de La Seca fins al dia 30 d’octubre. No la vam poder veure quan la van programar, fa dues temporades, amb un gran èxit de públic.

Dues germanes, Claire i Solange, treballen com a criades per a una dama de l’alta burgesia francesa. Quan la senyora està absent, elles juguen a interpretar el paper de la dama, una d’elles, Claire, fa de senyora i l’altra, Solange, de Claire, la criada personal que l’ajuda a vestir-se, pentinar-se, enjoiar-se….. i van intercanviant els papers per tal de passar l’estona.

Elisenda Bautista és Claire i Meritxell Sabaté és Solange i la seva entrega és absoluta, en unes interpretacions que el dia de l’estrena van estar una mica descompensades, ja que la primera d’elles la vàrem notar una mica sobreactuada, sobretot a l’inici,; de ben segur tornaran a assolir el grau d’excel·lència que van demostrar la temporada 2014-2015.

L’escenografia, amb dos miralls que s’enfoquen entre si, com ho fan les germanes quan es veuen reflectides entre elles, i un maniquí, fred, estàtic com la senyora, que amb elles se les apareix distant i freda.

La meva valoració es de 2 cargols i mig.

Si desitgeu veure la crònica sencera només heu de clicar AQUÍ

← Volver a Les criades: Jean Genet

¡Enlace copiado!