Com guanyar unes eleccions sense despentinar-se

L'electe

L’electe
23/04/2017

Una de les obres finalista en el V Torneig de Dramatúrgia Catalana de Temporada Alta 2015. Amb aquest text de Ramon Madaula, s’ha portat els escenaris amb Roger Coma com a company en aquesta creuada.

El que veiem és una comèdia dramàtica sobre la política i la psiquiatria. Tot comença quan un president ha de pronunciar el seu discurs d’investidura. Amb un Roger Coma divertit i amb els tics d’alguns dels Presidents de la Generalitat, i en Ramon Madaula donant les repliques en cada moment.

S’ha de dir que avui hem vist una prèvia (tret del Torneig), on s’ha presentat per primer cop amb públic per veure la reacció del mateix. I les primeres impressions, veient el públic assistent, és que agrada.

Personalment no m’ha convençut del tot, però aneu a veure-ho i a veure que us sembla. Hi ha moments que et rius, que et treu un somriure. Tot i un gran treball de tots dos actors, la història no m’ha cridat gaire l’atenció. Ara a la Sala Muntaner, segur que han pulit molts d’aquets petits elements que no em va convèncer.

A més podeu continuar a Inquietuds

 

 

← Volver a L'electe

¡Enlace copiado!