Un descens cap a l’infern

La Veronal: Vorònia

La Veronal: Vorònia
02/07/2015

Ahir el Teatre Grec es va omplir per veure l’espectacle de dansa “Vorònia” amb el que la companyia barcelonina La Veronal van inaugurà el Festival Grec d’aquest any. L’espectacle ha estat sensacional !!! , una explosió de moviment executat d’una manera impecable i d’una perfecció realment increïble. Imatges impactants que no ens van deixar en absolut indiferents.

L’acció dalt d’escena va ser un no parar d’impressionants coreografies tan a nivell individual, com duos, trios,…  Vuit ballarins, un cantant d’òpera (Antoni Comes) i una desena d’actors dalt de l’escenari !!!. Música polifònica, música clàssica (Wagner, Verdi), i efectes sonors espectaculars. Un espectacle ple de simbologia i referències religioses (catòlica, jueva i islàmica). Moviment, imatges, projeccions de text en llatí i castellà, llum, color, vestuari original,…, un conjunt d’elements que ens han fet gaudir d’un espectacle BRUTAL !!!

El director i coreògraf  Marcos Morau amb el seu espectacle ens ha volgut fer reflexionar sobre la maldat i la religió, endinsant-nos a l’infern d’una manera molt original, mitjançant un ascensor. “Vorònia” és precisament la cova més profunda del món.

El teatre ple fins dalt. Tots hem aplaudit amb ganes.

← Volver a La Veronal: Vorònia

¡Enlace copiado!