Ens hem equivocat d’espectacle

La Ribot: Panoramix (1993-2003)

La Ribot: Panoramix (1993-2003)
05/05/2019

Primer de tot, cal dir que no sabíem bé el que anàvem a veure al Mercat de les Flors i el que ens hem trobat, no ens ha satisfet gens ni mica.

No ens atrevim a fer una valoració d’un espectacle que és un conjunt de «Peces distingides» de La Ribot sota el títol de PANORAMIX (1993- 2003). De les 34 «peces distingides» relacionades en el programa de mà, només hem vist, o millor dir, «entrevist» nou peces, quan hem decidit marxar.

Un espectacle de 3 hores concebut com una antologia que aplega, reorganitza i recol·loca les «peces distingides» de les tres primeres sèries/espectacles, creades entre el 1993 i el 2000

Presentat per primera vegada l’any 2003 a l’exposició Live Culture (Tate Modern, Londres), l’espectacle es va poder veure després al Museo Reina Sofia (Madrid) i al Centre Pompidou (París), entre altres espais insòlits.

La Ribot neix a Madrid el 1962 i actualment viu i treballa a Ginebra.

PANORAMIX (1993-2003), és una obra que sembla ser ha marcat la dansa contemporània i ajuda a entendre el seu projecte de «Peces distingides». Cada sèrie de Peces distingides es presenta com una mena d’espectacles que marca la trajectòria de l’artista i les seves inquietuds.

Considerem que per aquesta proposta, el nombre d’espectadors que hem accedit a l’escenari de la sala Maria Aurèlia Campmany, era excessiu i això ha dificultat considerablement la visió de la performance d’una única artista en continuo moviment.

Resumint, ens hem equivocat d’espectacle; aquestes coses passen, i encara sort que no massa sovint.

Per poder veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Volver a La Ribot: Panoramix (1993-2003)

¡Enlace copiado!