Volem la mama!

La paella dels dijous

La paella dels dijous
07/07/2023 - El Maldà

La paella dels dijous, escrita per Cristina Clemente i dirigida per Muguet Franc, és la segona peça de la trilogia Catalana-Argentina que parla sobre la família; un projecte conjunt de col·laboració entre creadors i creadores de Catalunya i Argentina.

La paella dels dijous és una comèdia divertida, fresca i molt propera.

Tota la trama passa en un sol dia (dijous) i en un mateix espai (una cuina).
És dijous, i com cada dijous la Mercè (Lluïsa Castell) es reuneix per dinar amb els seus fills (Núria Cuyàs i Jordi Andujar).
Cada dijous la Mercè prepara paella, però aquesta setmana ha cuinat paella de marisc, cosa que significa que hi ha quelcom important a celebrar, o no.
El fet de cuinar una paella especial desencadenarà una sèrie d’embolics i confusions. Els veurem passar de l’alegria i l’eufòria al desconcert, al drama i la desesperació. Tot amb molt sentit de l’humor.

La paella dels dijous ens parla de canvis, de segones oportunitats, de somnis i il·lusions i fer-nos veure que mai és massa tard per ser feliç.

És una obra plena de sorpreses, de moments absurds i també reals en el que els espectadors ens sentim identificats. Una obra que parla de fer-se gran i de les relacions entre pares i fills.

Només em resta dir-vos que aneu al Maldà, entreu a casa la cuina de la Mercè i descobriu que s’amaga rere la paella de la família Rovira.

***/****

← Volver a La paella dels dijous

¡Enlace copiado!