Avorriment o maldat?

La filla del seu pare

La filla del seu pare
14/07/2018

“La filla del seu pare” és una versió molt particular que ha fet  Aleix Aguilà del clàssic “Hedda Gabler” d’Ibsen en la que ens parla de les frustracions i solitud de les persones. Una mirada diferent, més actual, més contemporània del personatge de Hedda Gabler. Una mirada des de la necessitat , o més aviat, obsessió malaltissa d’aconseguir l’èxit mitjançant la manipulació, i la necessitat d’aparentar davant dels altres per sentir-se realitzada, buscant el reconeixement dins l’espai virtual de les xarxes socials.

Hedda Gabler no respecta, en cap dels seus sentits,  ni els ideals ni la moral de l’època. Hedda és una dona que s’avorreix mortalment, que pateix. La seva obsessió per l’avorriment l’avocaran a destruir a tots aquells qui la rodejant ; el seu patiment la portarà a la seva pròpia destrucció.

La versió d’Aleix Aguilar recau sobre tres dels personatges principals de l’obra d’Ibsen, Hedda, Tesman i Louborg, interpretats magníficament per la Júlia Barceló, Pau Vinyals i Pol López. Es tracta d’una proposta divertida i fàcil d’entendre, cuidada al mínim detall (interpretació, escenografia i interpretació). Un bombó pels amants del bon teatre.

Si teniu oportunitat d’anar-hi, no us ho repenseu, estic del tot segura que la gaudireu tant com ho he fet jo.

← Volver a La filla del seu pare

¡Enlace copiado!