Més enllà del que es veu hi ha una història malauradament actual

La dansa de la venjança

La dansa de la venjança
14/02/2019

Laia Marull i Pablo Derqui donen vida a la Clàudia i en Roger, els dos personatges d’aquest magnífic thriller psicològic i emocional escrit per Jordi Casanovas, i que dirigeix Pere Riera.

La Claudia en Roger porten casats molts anys. Els conflictes de parella han destruït tot l’amor que quedava entre ells i decideixen separar-se de mutu acord. La qüestió és, que si no hi hagués hagut un fill aquí s’hagués acabat tot. Però hi ha un fill, un nen menor d’edat que s’han de repartir la custòdia. S’ha de pactar.

Jordi Casanovas s’endinsa en la part més fosca dels conflictes de parella, aquella on l’amor s’acaba i comença la guerra. Una batalla en la que moltes vegades s’utilitzen als fills per fer-se mal entre ells mateixos. Malauradament en coneixem molts de casos d’aquests, ja sigui per els medis informatius o perquè dins del nostre entorn ens hi hem trobat.

L’enemic pot ser un home de lletres, civilitzat, de prestigi social. Una dona enamorada pot perdre el cap, esdevenir desconfiada, vulnerable. La Claudia i en Roger tenien un pacte. Però aquest pacte es trenca i comença el mal son. Comencen a caure les caretes…comença la dansa, una dansa de retrets i de venjança. És la guerra, i en la guerra , igual que en l’amor, tot si val…I fins aquí puc explicar!!!

NO US LA PERDEU!!!, jo hi vaig entrar des del primer moment. Vaig estar tota l’estona  imaginant-me un munt d’històries possibles. La tensió es manté durant tot la funció, fins al final. Un final del tot sorprenent i inesperat.

I que us haig de dir de les interpretacions, en Derqui i la Marull estan extraordinaris !!!

I que us haig de dir del text és impressionant. Jo ja tinc el llibre demanat . Em moro de ganes de llegir-lo.

I que us haig de dir de la direcció, fantàtica !!!

Ja ho veieu, estic entussiasmada!!!

Si sou dels que us agrada els thrillers no us la podeu perdre!!!

← Volver a La dansa de la venjança

¡Enlace copiado!