Un cant a la vida

La Cubana: Adéu, Arturo

La Cubana: Adéu, Arturo
06/02/2022

 

Fa anys vam acompanyar a aquesta gran família que és La Cubana a un casament a Campanades de boda, ara estem convidats a un funeral per dir adéu a l’Arturo Cirera Mompou, un polifacètic artista internacional, que ha mort el mateix dia del seu 101 aniversari, i del que anirem coneixent, de manera amena i divertida, com ha estat la vida d’aquest reconegut escriptor, pintor, escultor, col·leccionista d’art, poeta, compositor musical, dramaturg, actor i director.

L’Arturo vol un funeral diferent, alegre i divertit, per això ha dissenyat i preparat el seu propi funeral, en el qual hi ha convidades totes aquelles persones que l’han acompanyat durant tots aquests anys. Per descomptat que la família també hi surt en aquesta història, de la mateixa manera que la seva veïna, el seu xofer i la seva estimada mascota, un lloro, regal del seu amic Fidel Castro.

Adéu Arturo és una comèdia esbojarrada, divertida, sorprenent i surrealista, on la sorpresa torna a ser la gran protagonista d’aquest espectacle.

Com en tots els seus espectacles, La Cubana trenquen amb la quarta paret i el públic, uns més que altres, entrem a formar part participativa de l’espectacle.

Tot i que es tracta d’un funeral, a Adéu Arturo hi trobareu música, coreografies, sorpreses, molta diversió, molt humor i molt bon rotllo. I és que els espectacles de La Cubana són per damunt de tot, demostrar que darrere qualsevol esdeveniment quotidià sempre hi ha una part teatral. Aquesta és l’essència del seu teatre, el teatre de la vida en la que tots en som protagonistes. Teatre dins del teatre.

Com va deixar dit l’Arturo Cirera “La vida és com una funció de teatre, i jo em sento content i feliç d’haver-la interpretat. Avui que baixa definitivament el teló de la meva vida, m’agradaria celebrar-ho amb tots vosaltres, els meus companys de repartiment. Aprofiteu el que us queda! La vida no és un dret, és un privilegi!”

Aneu al teatre Coliseum a celebrar la vida i dir adéu a l’Arturo

← Volver a La Cubana: Adéu, Arturo

¡Enlace copiado!