Poesia per despertar els sentits

Big Bang

Big Bang
27/06/2019

Minut 1. Tot un paisatge conegut: entrada a la sala de teatre, seure’s a la cadira, fosc i llum a l’escenari. Minut 2: ja te n’adones que serà una experiència molt diferent si vens amb les expectatives de veure teatre a l’ús. Minut 3: Et fas plenament conscient que comença tota una experiència per a tots els sentits. Minut 4: a deixar-se portar i fluir amb la proposta, composada per múltiples petites propostes, i del que va sorgint amb les entrades i sortides, no sols dels actors i l’actriu, sinó també d’un públic actiu que posa la seua part “d’actor/ actriu” en aquesta composició.

 

Una proposta arriscada, molt cuidada i equilibrada, pel que és fàcil entrar en la complexitat que representa tanta senzillesa. Ring, ring, ring. Teló que s’obre. Transites d’un escenari a un altre, d’un sabor a un altre, d’una textura a una altra, d’una perspectiva a una de diferent i d’emoció en emoció. I així no sols alimenten el paladar amb la proposta gastronòmica i les begudes, sinó que alimenten un imaginari que en moltes persones adultes ha anat aprimant-se i aprimant-se cada vegada més, fins quedar-se raquític i sense força. Alimenten reaccions front a situacions que ens treuen de la zona de confort, però d’una manera suau i gens extrema. Sols un poquet, el suficient per a que no surtis indiferent d’aquí.

 

Posen a sobre l’escenari (pantalla, vestíbul, taula, cadires,…) un ampli ventall de suggeriments visuals, físics, textuals, auditius, gustatius…per a gustos ben diversos, amb una interpretació orgànica, directa i neta que facilita molt arribar a deixar-se portar sense posar barreres, gaudint de l’aventura.

 

Una proposta arriscada molt cuidada i equilibrada que deixa amb un bon sabor de boca…i d’ulls…i d’oïda, i …de cos!

← Volver a Big Bang

¡Enlace copiado!