Màgia de proximitat

Jugant amb la màgia: Hausson

Jugant amb la màgia: Hausson
18/12/2017

Hausson celebrar els 20 anys de màgia a La Seca Espai Brossa amb “Jugant amb la Màgia”, un espectacle on els jocs prenen el protagonisme i l’impossible es fa possible.

 

L’any 1997 Joan Brossa, Hermann Bonín i Jesús Julve (Hausson) van inaugurar l’Espai Brossa, predecessora de l’actual La Seca Espai Brossa, des de aleshores la màgia ha tingut el seu propi espai en aquesta sala. De fet els DIMARTS MÀGICS, el cicle de màgia que es programa cada any a La Seca, porta a Barcelona a alguns dels millors mags del panorama internacional.

Timon Krauser,  Think Nguyen, Shawn Farquhar, Francis Tabary, Miguel Ángel Gea i Shoot Otawa són alguns noms dels mags que han passat per aquest espai en aquests darrers anys.

 

Ara a la Sala Joan Brossa, sota la direcció de Ferran Madico, que s’estrena com a director escènic en el món de la màgia, el mag Hausson transforma alguns jocs clàssics, del tot coneguts per la majoria del públic, en 19 números de màgia extraordinaris.

Jocs com el dominó, el Rubik cub, el parxís, el bingo, i molts altres, Hausson els converteix en números de màgia que no deixen de sorprendre a tot un públic embadalit.

Desaparicions i aparicions d’objectes, jocs de cartes, joc amb aros i un munt números de manipulació sorprenents , del que en Hausson n’és especialista.

Però en aquesta ocasió el mag no està sol dalt de l’escenari, a “Jugant amb la Màgia” compta amb dos paternaires, la Rosa Forteza i l’Esperança Crespi, que a part de fer el paper d’ajudants, posen aquell punt teatral i humorista a l’espectacle. Fins hi tot en algun moment també s’atreveixen a fer algun truc de màgia del que se’n surten força bé.

 

Però per mi quin és el mèrit d’aquest espectacle? Dons la proximitat i la manera de fer d’aquest mag. Un mag que sense grans artificis tècnics i espectaculars efectes especials, durant l’hora i mitja que dura l’espectacle, no ens em va deixar de sorprendre número rere número. I això senyors per mi té el seu mèrit.

Jo m’ho vaig passar genial !!!

El públic s’ho va passar genial!!!

 

***/****

← Volver a Jugant amb la màgia: Hausson

¡Enlace copiado!