No calen grans artificis per crear fets màgics

Jugant amb la màgia: Hausson

Jugant amb la màgia: Hausson
04/01/2018

El cert és que la màgia no és pas el nostre fort i la veritat és que normalment ens costa entrar-hi, però aquest JUGANT AMB LA MÀGIA, ens va cridar força l’atenció, arran la nostra assistència a la Roda de premsa de fa unes setmanes.

És per això doncs, que ahir dimecres 3 de gener vam decidir anar a veure aquest espectacle amb què La Seca Espai Brossa celebra 20 anys de màgia.

Jocs tan populars com la ruleta, els daus, el billar, el cub Rubik, el Black Jack o el bingo són el fil conductor de la seva màgia. Hausson, mitjançant la velocitat dels seus dits i la seva espectacular tècnica, sense grans artificis, sense espectaculars efectes especials ens ha ofert un sorprenent repertori de números de manipulació i de grans il·lusions.

Una sala plena d’un públic predisposat a gaudir de la màgia però amb l’íntim desig de descobrir el truc, de veure d’on surt la carta amagada, o la moneda, o senzillament com s’ho fa per col·locar el meu anell dins una bola, dins una màquina accionada per monedes. Tot i la gran proximitat a la qual veiem les seves mans ens hem quedat realment bocabadats amb la seva tècnica, per nosaltres, perfecte.

En aquesta ocasió, l’espectacle està dirigit per Ferran Madico, que és la primera vegada que s’enfronta amb un espectacle d’aquestes característiques.

Un espectacle que vol retre també un homenatge al món de la música, de la mà de Jordi Bonet que ha aconseguit un disseny de so adient a cada número.

Una altra novetat és que aquesta vegada, Hausson, fa equip amb Esperança Crespí i Rosa Forteza que donen el toc teatral a tot plegat amb un lleugeríssim fil dramatúrgic, permetent que fins i tot, elles realitzen alguna incursió en el món de la màgia. També es nota força que Hausson ha volgut que l’espectacle fos rodó incorporant a Roberto G. Alonso en el tractament del moviment coreogràfic.

Ens hem deixat emportar pel fet màgic i hem gaudit. Dins dels nostres cervells d’adults hem deixat que el nen amagat s’emocioni amb el que no pot entendre, transgredint allò que forma part de la lògica.

Si voleu veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Volver a Jugant amb la màgia: Hausson

¡Enlace copiado!