Jugant amb la màgia: Hausson

4/01/2018

No calen grans artificis per crear fets màgics

El cert és que la màgia no és pas el nostre fort i la veritat és que normalment ens costa entrar-hi, però aquest JUGANT AMB LA MÀGIA, ens va cridar força l’atenció, arran la nostra assistència a la Roda de premsa de fa unes setmanes.

És per això doncs, que ahir dimecres 3 de gener vam decidir anar a veure aquest espectacle amb què La Seca Espai Brossa celebra 20 anys de màgia.

Jocs tan populars com la ruleta, els daus, el billar, el cub Rubik, el Black Jack o el bingo són el fil conductor de la seva màgia. Hausson, mitjançant la velocitat dels seus dits i la seva espectacular tècnica, sense grans artificis, sense espectaculars efectes especials ens ha ofert un sorprenent repertori de números de manipulació i de grans il·lusions.

Una sala plena d’un públic predisposat a gaudir de la màgia però amb l’íntim desig de descobrir el truc, de veure d’on surt la carta amagada, o la moneda, o senzillament com s’ho fa per col·locar el meu anell dins una bola, dins una màquina accionada per monedes. Tot i la gran proximitat a la qual veiem les seves mans ens hem quedat realment bocabadats amb la seva tècnica, per nosaltres, perfecte.

En aquesta ocasió, l’espectacle està dirigit per Ferran Madico, que és la primera vegada que s’enfronta amb un espectacle d’aquestes característiques.

Un espectacle que vol retre també un homenatge al món de la música, de la mà de Jordi Bonet que ha aconseguit un disseny de so adient a cada número.

Una altra novetat és que aquesta vegada, Hausson, fa equip amb Esperança Crespí i Rosa Forteza que donen el toc teatral a tot plegat amb un lleugeríssim fil dramatúrgic, permetent que fins i tot, elles realitzen alguna incursió en el món de la màgia. També es nota força que Hausson ha volgut que l’espectacle fos rodó incorporant a Roberto G. Alonso en el tractament del moviment coreogràfic.

Ens hem deixat emportar pel fet màgic i hem gaudit. Dins dels nostres cervells d’adults hem deixat que el nen amagat s’emocioni amb el que no pot entendre, transgredint allò que forma part de la lògica.

Si voleu veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ


Todo lo que necesitas para ir al teatro

Jugant amb la màgia: Hausson

Jugant amb la màgia: Hausson

SINOPSIS

¿La magia es un juego? ¿Los juegos pueden ser mágicos?

Estas son algunas de las preguntas que plantea en el nuevo espectáculo de en Hausson, Jugant amb la màgia

En qué se pueden transformar juegos tan populares como el dominó, el billar, el parchís, el cubo Rubik, la ruleta, los dados, el blackjack o el bingo … en las manos de un mago?

Las respuestas las encontrarás en Jugant amb la màgia, un espectáculo donde los juegos toman el protagonismo para convertirse en los actores principales de un gran montaje mágico en el que la realidad supera la ficción. ¿O quizás es la ficción que supera la realidad?

Imagínese Hausson jugando al billar, intentando resolver un cubo Rubik o haciendo un bingo con todo el público … Una experiencia que sólo vivirán los espectadores que vengan a disfrutar del espectáculo y compartir los juegos que propondrá el Mago.

A Jugant amb la màgia se desarrolan efectos de todo tipo, desde la clásica magia de salón, las grandes ilusiones y hasta un sorprendente repertorio de números de manipulación (la especialidad de en Hausson), muchos de ellos inéditos hasta la fecha.

En resumen, Jugant amb la magia te ofrece toda una serie de vivencias extraordinarias, en las que el público y el mago se convierten en insólitos y fantásticos compañeros de juegos …

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

Sé el primero en dejar tu valoración.

Artículos relacionados

20 anys de màgia a La Seca Espai Brossa

20 anys de màgia a La Seca Espai Brossa

29 novembre 2017

L’any 1997 es inaugurar al Carrer Allada-Vermell un nou espai escènic a Barcelona de la mà de Joan Brossa, Hermann Bonín i Jesús Julve: l’Espai Brossa, predecessora de l’actual La Seca (instal·lada al carrer Flassaders). Aquell […]

Leer más... n r