Present i passat es barregen per abocar-nos a la confusió

Jordi Oriol i Daniela Feixas: Ausencias

Jordi Oriol i Daniela Feixas: Ausencias
04/06/2018

“Ausencias” és un espectacle molt ben teixit, una filigrana que no us heu de perdre.

Un conte que retrata una autora de contes a partir de la barreja d’alguns dels contes de l’escriptora Cristina Fernández Cubas.

Històries secretes que s’enllacen paral·lelament i ens generen preguntes: Qui és qui ? Què amaguem? Què som? Quina és la realitat? Quins motius ens mouen per actuar d’una manera o altra?

Un espectacle poètic, melodramàtic i misteriós, ple de successos inexplicables i situacions inquietants, que explora el terreny de la memòria, just en aquella fina línia que separa la realitat de la ficció.

«Ausencias» és un joc de miralls, de dualitats, de personalitats, d’enveges i traïcions.

Un text que ens fa reflexionar sobre la nostra identitat. Som qui som, però … i si tinguéssim la possibilitat de ser l’altre?

Jordi Oriol i Daniela Freixas aconsegueixen crear una atmosfera inquietant i misteriosa, on la tensió va creixent a mida que avança l’obra, per convertir-se en una mena de trencaclosques que no queda resolt fins ben bé al final.

Aquesta mena d’obres plenes de misteri i situacions inquietants que es mouen entre la realitat quotidiana i una realitat paralel.la, em fascinen. Mostrar que la realitat no és plana, sinó que dins la realitat hi entra el que és, i també el que podia ser, no és gens fàcil.

Si a més a més les interpretacions aconsegueixen provocar de la mateixa manera en l’espectador les inquietuds del text , el resultat de satisfacció és indescriptible.

No us el perdeu !!!

← Volver a Jordi Oriol i Daniela Feixas: Ausencias

¡Enlace copiado!