Una proposta exquisida

Joel Minguet: Lorca

Joel Minguet: Lorca
19/04/2018

LORCA tanca el cicle Off Side Romea de la present temporada, un muntatge proper i intimista, creat i interpretat per Joel Minguet, que condueix l’espectador per la joventut del poeta a través de la música i la paraula.

Joel Minguet ha dedicat un any i mig a preparar i polir el seu personal homenatge a Federico García Lorca (1898-1936), una delicada proposta que conjumina poesia, música i teatre.

LORCAcom a fil conductor l’amistat del poeta amb Dalí, tots dos es van conèixer a Madrid a la Residencia d’estudiants, “la Resi”, i l’any 1925 Lorca va descobrir Cadaqués invitat per la família Dalí.

L’any 1927 Lorca va fer una segona estada, de tres mesos, a Cadaqués, i les dues visites van deixar una petjada profunda en la vida i obra dels dos artistes. Durant aquells anys, els mons artístics de Dalí i de Lorca es van compenetrar fins al punt de poder parlar d’un període dalinià en l’obra de Lorca, i viceversa.

LORCA és una proposta minimalista, que juga amb els monòlegs, els poemes musicats, un anecdotari que fa de fil conductor de la peça i les cartes entre Federico García Lorca i Salvador Dalí.

Una veu i una dicció magnífiques, una música de guitarra intimista i una acurada il·luminació, fan d’aquest espectacle quelcom intim, deliciós i proper, absolutament recomanable per aquietar l’esperit i deixar-se portar al món de les emocions.

Los relojes llevan

la misma cadencia,

y las noches tienen

las mismas estrellas …

Si voleu veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Volver a Joel Minguet: Lorca

¡Enlace copiado!