Imma Colomer: Prime Time

13/11/2017

L’acceptació del fet d’envellir

Tota la peça gira al voltant de l’acceptació del pas del temps, a l’acceptació del fet d’envellir i acceptar cada etapa de la vida gaudint d’allò que ens fa feliços.

Imma Colomer és la protagonista d’una telenovel·la, “Gent de Sort”, que fa quaranta anys que està en antena, ella és Glòria Aran, i és una estrella. Però la productora, Gina Guasch (Núria Casado) pensa que ja hi ha prou d’aquest personatge, que s’ha fet gran amb la sèrie, i decideixen donar-li una mort digna de la mà d’un nou cap de guionistes, en Roc Biaix (Dafnis Balduz).

PRIME TIME, és una proposta divertida on el personatge de l’Imma Colomer se’ns adreça directament i ens va explicant el que sent i el que pensa. Ens avisa del que dirà o del que farà quan es trobi amb la gent de la productora. Qüestiona els índexs d’audiència i no vol renunciar a la fama de la qual gaudeix de la mà del seu personatge. I és per això que, en principi, accepta encantada la proposta del guionista: matar el seu personatge i crear-ne un altre totalment rejovenit.

PRIME TIME, és aparentment una comèdia sobre l’edat, però el text va més enllà, i, ens obliga a reflexionar sobre el fet d’acceptar cada etapa de la vida, gaudint-la.

Imma Colomer, una actriu a la qual admirem profundament, ens ha ofert una interpretació fresca i divertida plena de sentiment. Dafnis Balduz i Núria Casado, tenen uns papers més desagraïts però han donat un magnífic contrapunt a la protagonista.

Una acurada posada en escena amb la complicitat de projeccions audiovisuals.

Per llegir l’apunt original sencer, només cal clicar en aquest ENLLAÇ


Todo lo que necesitas para ir al teatro

Imma Colomer: Prime Time

Imma Colomer: Prime Time

Prime Time es una tragicomedia con Imma Colomer sobre el mundo de la tele, el éxito y la frivolidad de un medio que promociona y vende la juventud. Tres personajes relacionados con el mundo de la televisión deberán cuestionarse qué significa hacerse mayor detrás de la pantalla. Desde posiciones y perspectivas muy diferentes, los tres descubrirán que la popularidad o el éxito, como la visión de la edad, son tan volátiles como los mercados, las audiencias y sus volubles cambios de percepción.

SINOPSIS

Gloria Aran es una estrella televisiva conocida en todo el país por su personaje protagonista de la telenovela Gente de suerte, que pronto cumplirá 40 años en antena. Hoy le ha citado Gina Guasch, la productora actual de la serie, con quien tiene una relación muy cercana: es hija de su antiguo mentor y productor. La Gloria sospecha que la próxima temporada de la serie incluirá un homenaje a su carrera. La Gina, sin embargo, tiene unos planes muy diferentes para este aniversario, que incluyen la llegada de Roc Biax, el nuevo jefe de guionistas.

Vídeo

Fotos

Imma Colomer: Prime Time

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

Sé el primero en dejar tu valoración.