El desig en totes les seves manifestacions

IF (L’últim desig)

IF (L’últim desig)
12/02/2018

L’espectacle “If ( L’últim desig)” neix a partir d’un text de la periodista i escriptora Natza Ferrer.

Es tracta d’un espectacle que combina teatre de text i teatre visual, amb escenes on el moviment es converteix en llenguatge coreogràfic; teatre amb grans gesticulacions i moviments coreogràfics a modo de solos, duos i trios; alguns monòlegs, i la música d’Adele Madau.

 

L’Alba Florejachs, la Gloria Sirvent  i la Vero Cendoya són l’Alba, la Gloria i la Vero, tres germanes que es reuneixen per complir l’últim desig de la seva mare: ser enterrada en la parcel.la del càmping on van passar els estius de petites. Aquest desig serà el pretext  per mirar enrere i fer que les tres germanes treguin a la llum tots aquells desitjos, anhels, insatisfaccions i esperances que no han aconseguit a la vida; mostrant-nos les diferents percepcions i visions de cadascuna d’elles davant les mateixes vivències. Tres germanes amb conductes i motivacions totalment diferents.

 

El desig forma part de la naturalesa humana i és un dels motors que impulsen la seva conducta. La originalitat d’aquesta proposta creada i interpretada per Alba Florejachs, Gloria Sirvent  i Vero Cendoya recau en la seva estructuració: la diversitat de formes en la que es pot descriure el desig. Per una banda ens mostren que bufar una pestanya, bufar les espelmes d’un pastís o veure passar una estrella fugaç  són algunes maneres de demanar un desig.  Però també s’hi pot veure al llarg de l’espectacle moments en que el desig està en forma de necessitat afectiva ( sexualitat, de parella), desig de formar part d’un grup, desig d’integració ( la germana del mig), desig fisiològic ( joc i beguda), el desig a la possessió d’objectes materials ( arracades), el desig de satisfer una necessitat professional o personal ( ser escriptora),…, ambició, desitjos i anhels que forma part dels humans.

Les motivacions que porten al desig poden ser moltes i variades, If ens mostra un gran ventall, en el que de ben segur us veureu identificats.

Una obra que us recomano d’anar a veure per divertida, interesant i molt original.

 

***/****

← Volver a IF (L’últim desig)

¡Enlace copiado!