Un recorregut per la música de Leonard Bernstein

I hate music. Cançons, lletres i records de Leonard Bernstein

I hate music. Cançons, lletres i records de Leonard Bernstein
20/11/2018

Un grandíssim espectacle que es va estrenar a la ciutat italiana de Parma, per celebrar el centenari del naixement del compositor Leonard Bernstein. La protagonista és la soprano Joana Estebanell acompanyada al piano per Mauro Arbusti i sota la direcció de Massimiliano Farau.

Una veu realment extraordinària la de la soprano catalana Joana Estebanell, que hem pogut sentir en musicals com Mar i Cel, Los Miserables o el Fantasma de l’Òpera, però que actualment està establerta a Itàlia i per tant, aquesta és una ocasió gairabé única per poder-la escoltar novament.

I HATE MUSIC ! és un recorregut per la música de Leonard Bernstein, que ens mostra clarament l’enorme varietat i complexitat de la seva obra i també de la seva vida on va d’haver de lluitar amb la interposició de dos factors contraposats: l’immens amor que tenia per la seva dona i la seva amagada homosexualitat.

El repertori que ens ofereix l’espectacle va des de la música clàssica (els cicles per a soprano i piano «I Hate music!» i «La bonne cuisine«), a la «incidental música» que va compondre per Peter Pan, passant l’opereta («Candide«) i pels musicals «Wonderful Town«, «On the town» i «West Side Story«, tot recolzat per projeccions i veus en off que llegeixen la seva correspondència o algunes entrevistes.

Una posada en escena molt senzilla però efectiva, on els espectadors estan a tocar amb els protagonistes i que a nosaltres ens va arribar a posar la pell de gallina, per les músiques creades pel gran mestre, però especialment per la increïble veu de la Joana, que va culminar l’espectacle amb les conegudes cançons de West Side Story, «I feel preety», «I have a love» i la meravellosa «Somewhere» que ahir va provocar aplaudiments entusiastes del que estàvem a la petita sala del Club Onyric.

Un espectacle que encara es podrà veure aquesta nit en l’última representació que es farà a Barcelona. Us recomano que no us la perdeu per res del món.

Per veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Volver a I hate music. Cançons, lletres i records de Leonard Bernstein

¡Enlace copiado!