El gran incendi dels somriures

huMô(r)

huMô(r)
19/06/2018

La Sala Fènix ha organitzat, aquest mes de juny, un cicle monogràfic dedicat exclusivament a Carlo Mô, el gran clown gestual del Raval.

En aquest cicle, Carlo Mô presenta un resum dels seus millors treballs dels últims cinc anys. En els dos primers espectacles presentats “Gesto es todo” (del 31 de maig al 10 de juny) i HuMÔ(r) (del 14 al 24 de juny), ell és el protagonista. En els dos últims “No me llames solsticio, llámame otoño” (28 i 29 de juny) i “En los vórtices del vértigo” (30 de juny i 1 de juliol) Carlo Mô és el director.

Nosaltres hem tingut l’oportunitat de veure HuMÔ(r) i així conèixer aquest humorista que ens ha seduït amb la seva particular gestualitat.

Carlo Mô, és el nom artístic de Carlos Pérez Aznar.

Des del 2000 forma parella artística amb Mr. DI, nom artístic de Jordi Solé Andrés. Els seus espectacles es basen en la recerca de l’humor proper, sincer i genuí.

Carlo Mô & Mr. DI han creat diferents espectacles, combinant shows en solitari de Carlo Mô amb altres on actuen conjuntament. Fa cinc anys van decidir abandonar la paraula, lliurant-se al gest amb una línia molt clara: la imaginació al poder, la llei del màxim esforç / mínim rendiment, la mirada canalla i burleta i el desplegament físic incansable.

Creiem que és la primera vegada que ens veiem amb la impossibilitat d’explicar de què va l’espectacle, ja que creiem que si ho féssim, molt possiblement esgarraríem les innumerables sorpreses que esperen als espectadors que vulguin veure aquesta proposta.

Només dir, que vam gaudir i molt amb un Carlo Mô, que s’allunya del clown gestual tradicional, per oferir-nos un estil propi que ens ha fet riure i somriure de forma permanent durant els 75 minuts de durada.

Sembla que en aquest espectacle, col·laboren amb ell diferents artistes que poden variar segons el dia. Diumenge vam gaudir de la participació de la Cia. Intolerantes.

No us la perdeu !!!

Per veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

 

← Volver a huMô(r)

¡Enlace copiado!