Prescindible

Homes, la comèdia musical

Homes, la comèdia musical
10/03/2017

“Homes, la comèdia musical” és una nova versió d’Homes de les T de Teatre que el mateix Sergi Belbel va dirigir fa més de trenta anys. Malauradament no m’ha acabat de convèncer.

Pensar en “Homes,…” com una comèdia musical fresca i divertida per entretenir a tot tipus de públic, crec que ha estat un error. Penso que només un sector molt reduït de la sala ha trobat divertit els esquetxos i cites que s’han dit durant tot l’espectacle.  No us vull enganyar, excepte algun esquetx m’ha fet riure, el noranta per cent de la proposta l’he trobat avorrida i molt carregada de tòpics. Les «diferències» entre l’home i la dona, que segons l’espectacle encara marquen el comportament de l’home i la dona contemporanis, estan basats en aquell home retrògrada que gràcies a deu avui estan a punt de caducar.

Una posada en escena molt vistosa, una composició musical de Marc Parrot variada en estils,  i cinc grans actrius còmiques (Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent)  no ha estat suficients per salvar aquest espectacle.

Tot i que a primera fila hi havia una espectadora emocionadíssima ballant i saltant com una boja. Aquesta es va divertir, i es que hi ha d’haver gent per tot.

← Volver a Homes, la comèdia musical

¡Enlace copiado!