teatre de joves per a joves

Hàbitat (doble penetració)

Hàbitat (doble penetració)
25/10/2018

Aquest cop a l’últim moment per anar al Teatre Tantarantana i veure una de les propostes guanyadores del cicle de creació escènica DespertaLab 2018.

DespertaLab 2018 aposta per donar visibilitat a joves creadors (locals o a nivell internacional), i tant que ha donat visibilitat en aquesta proposta. És una obra escrita i dirigida per Roer Torns, en un encreuament d’històries connectades entre elles amb un nexe en comú, les xarxes socials.

A partir d’uns textos que han creat directament els actors, s’ha creat aquest muntatge en un espai que ens sembla una mena de pantalla de mòbil. On tot el que succeeix és per cridar l’atenció dels que estem a les butaques. El contacte que els joves realitzan amb la societat és a través de la pantalla, sense cap mena de comunicació real. Una visió sobre la comunicació dels joves (i a vegades no tant joves) davant la societat.

La proposta m’ha encantat, donar veu a la comunicació dels joves, ara falta que els joves assisteixin aquests dies que queden al Tantarantana. La veritat és que val la pena i veure que en pensen al veure’s reflectits. És una obra creada i realitzada per joves i que va més dirigides als joves.

Parteix d’una premisa molt interessant. A més van retransmetent (*) la funció en Stories de l’Instagram. I al tornar a casa el primer que he fet ha estat anar a veure les diferents Stories i m’he trobat que … seguieix la resta de l’opinió a l’enllaç

← Volver a Hàbitat (doble penetració)

¡Enlace copiado!