Domador de públic.

Guillem Albà & La Marabunta: Jaleiu

Guillem Albà & La Marabunta: Jaleiu
02/05/2021

Normalment associem el color vermell al perill, a estar en alerta. Al llarg de la història, la societat ha hagut de vincular colors amb emocions i sensacions. Guillem Albà salta sobre l’escenari del Victòria per canviar aquesta concepció, per passar de connotacions negatives del vermell a visualitzar-lo d’una forma més divertida, més enèrgica. Tot el contrari al perill. Guillem Albà és la personificació d’aquelles ganes interiors que tenim tots d’anar de festa major.

El vilanoví presenta un seguit de números còmics i de clown passant per tots els estils d’humor; des de l’absurd, el satíric i el grotesc. Sigui com sigui, l’actor es posa el públic a la butxaca i crea el que es coneix com a humor connectiu entre les dues parts. En aquests espectacles és imprescindible trencar la quarta paret i Guillem Albà ho fa com ho faria Miley Cyrus en el tema «Breaking ball«. Enderroca el mur entre escenari i espectadors a base de bromes, cançons i crispetes. A més, afegeix picades d’ullet del seu anterior muntatge Calma.

Aquest gran espectacle, que ens injecta ganes de viure i energia, no seria possible sense la meravellosa i talentosa participació de l’orquestra Marabunta que acompanya a Guillem Albà tota l’estona. Els músics estan actius mantenint desperts i demanant l’atenció del públic en tot moment, sent un bon recurs per lligar els números d’Albà. Tot plegat, i sense esperar-ne menys, amb un extraordinari desplegament de llums i efectes sonors dignes de sales grans i comercials, que fan que aquest muntatge desprengui dopamina a cabassos.

← Volver a Guillem Albà & La Marabunta: Jaleiu

¡Enlace copiado!