Si et tremola l’ull sense parar, llavors CALMA!!!

Guillem Albà: Calma!

Guillem Albà: Calma!
12/12/2019

Tornem de nou a un espectacle que ja s’ha estrenat però que no hem tingut temps de veure-ho en el seu dia. Aquest cop tornem a veure l’espectacle del pallasso, l’actor, el showman Guillem Albà. I en definitiva és això, teatre visual, gestial, titelles i clown, molt clown. Calma!, és el nou espectacle de l’OFF de la Villarroel. Un espectacle que ens vol fer un viatge per desconnectar del nostre dia a dia, del nostre stress. I una cosa no hem d’oblidar, que Guillem sedueix el públic en el primer moment.

En aquests moments que el nostre sistema immunitari i nerviós pren el control del nostre cos. Aquest moment en que tenim dificultats per defensar el nostre cos, és quan estem estressats. L’origen es que les nostres hormones secreten les glàndules bla, bla, bla. Estem estressats i anem a buscar la CALMA!!

Comencem amb un petit gag amb els mòbils. Els hem desconnectat? En el mateix veiem que estem més connectats que mai, no amb un mòbil, amb dos i ja estem estressats de la vibració, però torna un tercer mòbil, un quart, i així fins a desenes de mòbils. Estem connectats i volem aquesta calma que ens espera al final de l’espectacle.

Un nou número amb titelles i tornem amb el públic. De mica en mica, el públic s’anima. Ara cridem, ara aplaudim, movem les mans, cantem i entrem en l’espectacle. Cada número que ens presenta és per veure com arribar a la tranquil·litat. El temps, la mar,.. tot és una excusa per sortir i viure sense stress.

He trigat una estona en entrar a l’espectacle, però al final he trobat aquest estat que des d’inici estem buscant i llavors m’he començat a divertir. Amb tot, he vist que hi ha alguns números que s’han fet una mica repetitius i feixucs. Segurament encara no estava dins de l’espectacle i venia amb tot l’estrès de la feina, del dia a dia.

Si vols veure l’opinió sencera, ho pots fer al següent ennlaç 

← Volver a Guillem Albà: Calma!

¡Enlace copiado!