Molt recomanable !!!

GAGSonTRIX

GAGSonTRIX
20/05/2017

 

Per tercer any consecutiu i durant el mes de maig torna a la Sala Fènix el Cicle “Yo gesto” , una iniciativa que es centra en el teatre gestual i de nova creació, al que intento anar-hi sempre que puc.

Dels quatre espectacles programats per aquesta temporada he triat “GAGSonTRIX” de la cia. PuntMoc, un espectacle de mim, totalment centrat en el teatre físic, gestual i humor absurd, que m’ha semblat molt interessant.

La cia PuntMoc va ser fundada l’any 2001 per tres germans, en Guillem,en Juli i l’Héctor Boada, els actuals productors, guionistes i actors de la companyia.

Fins el dia d’avui, han realitzat : quatre espectacles de llarga durada (tant de carrer com de sala), algunes animacions i “sketchs” en múltiples ocasions.

Els temes que proposen són sempre molt actuals i ho fan des d’una mirada crítica i moderna.

Tots els seus treballs són de creació pròpia, i estan pensats i dirigits per a tot tipus de públic.

“GAGSonTRIX” és una peça de creació pròpia, amb idea original, guió i interpretació de la cia PuntMoc ,i dirigit per Rakel Ezpeleta.

És un espectacle que no necessita escenografia, ni grans necessitats tècniques. Tampoc li calen paraules. Tan sols la plasticitat i moviment corporal dels actors, i una mica d’imaginació, són suficients per interpretar a un munt de personatges , animals o objectes quotidians. Els hem vist convertint-se en un estruç, en músics de diferents estils musicals, en objectes tan curiosos com poden ser un WC, una dutxa o qualsevol tipus de moble.

“GAGSonTRIX” és imaginació. Molta imaginació.

Rialles. Moltes rialles.

No us ho penseu a “GAGSonTRIX” gaudireu d’un muntatge original, dinàmic , fresc, proper i sobretot molt i molt sentit de l’humor.

Per mi ha estat un gran encert haver-lo triat. M’he divertit moltíssim.

Forts aplaudiments.

Són genials !!!

Us recomano que compreu ràpid les entrades. A part de que només s’hi estaran quatre dies, el local és petit i les entrades s’esgoten de seguida.

Feu-me cas i no us perdeu aquest magnífic espectacle.

 

← Volver a GAGSonTRIX

¡Enlace copiado!