Les contradiccions que ens obliguen a prendre decisions

Forest

Forest
18/09/2017

Onze són els joves actors que interpreten aquesta proposta on tenen lloc una seqüència d’escenes entre dos personatges, un personatge entra i l’altra surt i a la següent escena el que ha entrat surt i n’entra un altre. Les trobades entre els dos personatges serveixen de punt d’inflexió i ens mostren contradiccions que els obliguen a prendre decisions.

Cada actor ens ha ofert dues cares del mateix personatge.

No totes les intervencions tenen la mateixa qualitat ni totes les històries el mateix interès però el resultat global és prou interessant.

Un jove que ha contactat per internet amb un altre per tenir sexe, una noia cega que ven droga a un forner enamorat d’ella, una núvia que ha fugit del seu casament, un caçador que no ho és, una piròmana que cobra per cremar el bosc, la noia de bona família que ho té tot menys la seva llibertat, el noi que no s’atreveix a fer el pas de sortir del bosc, …

Tres intervencions grupals amb cançons cantades en directe. S’inicia la representació amb tot el grup que va apareixent amb llums a les mans (l’escenari és a les fosques) i canten a mitja veu «Like a Virgin» de Madonna. Les altres intervencions grupals han estat a mitja representació i com a cloenda.

Els onze actors són: Marc Arias, Albert Boix, Ivette Callís, Ángela Cervantes, Judit Cortina, Sara Diego, Lola Errando, Alba Encabo, Eudald Font, Berta García i Gemma Sastre.

Una proposta de creació col·lectiva on els joves actors ens transmeten les enormes ganes de fer-ho bé.

Es el resultat del curs de formació per actors de l’Estudi Laura Jou. Es tracta de FOREST una adaptació lliure de “la Ronda” de l’escriptor austríac Arthur Schnitzler, dirigida per Pau Miró i Gerard Oms.

Per veure l’apunt original només heu de clicar AQUÍ

← Volver a Forest

¡Enlace copiado!