Qui no ha ballat mai la coreografia de “Follow The Leader“

Follow the leader

Follow the leader
01/04/2019

Aquest espectacle es va estrenar dins de la programació del Sismògraf l’any 2016.

XeviXaviXou, la companyia formada per Xavi Estrada i Xevi Dorca, dos ballarins actors exmembres de “Chicos Mambo”, presenten “Follow the leader”, un espectacle ple d’humor i ironia, que uneix musica, dansa i gest, per endinsar-nos en un viatge pels clàssics musicals i les coreografies de la música pop.  Un xou format per diferents gags en el que els dos actors han volgut fer un repàs al món dels fans, i a tot allò que els envolta, com els grans concerts, les acampades davant de l’estadi,  la compra d’entrades, les cançons, les coreografies, les gogos i la gent embogida en els concerts: els fans, aquelles persones que ploren i s’emocionen i que matarien per aconseguir un autògraf o fer-se un selfie amb els seu ídol .

Un espectacle apte per tots els públics, dinàmic i divertit, carregat d’ironia i emoció. Un espectacle que combina un notable treball de teatre físic i gestual, amb gran dosis d’humor. Una barreja de la música de Michael Jackson, Elvis Presley, The Rolling Stones, Madonna, Bonnie Tyler, Los Pecos, Sabrina i les coreografies de The Soca Boys ( “Followhe Leader”), “La Macarena” de Los del Rio, el “Aserejé”  de Las Ketchup, Mayonesa de DJ Berta i el «No Rompas Más» de Coyote Dax.

Un espectacle que mescla plomes i purpurina, pantalons texans , malles i maillots, vestits de lluentons, perruques i talons; grans clàssics dels musicals amb coreografies típiques de festa major, casaments i sales de ball; llegendes del món del jazz, country i rock  amb cantants de musica pop i flamenc; dansa contemporània, clàssica i coreografies .

Dos grans ballarins que ho donen tot dalt de l’escenari per regalar-nos una hora de diversió. Una hora per desconnectar i passar-nos-ho bé.

“Follow The Leader “ és un espectacle per anar amb amics i recordar …i riure… Sobretot riure.

← Volver a Follow the leader

¡Enlace copiado!