La lluita del poble per la seva llibertat

Alberto San Juan - España ingobernable

Alberto San Juan – España ingobernable
21/10/2017

Una proposta amb dramatúrgia del mateix Alberto San Juan, que pretén ser un relat fragmentari i subjectiu que repassi els principals cicles de lluites populars que s’han viscut a l’Estat espanyol. Acompanyat a la guitarra per Fernando Egozcue que és l’autor de la música que interpreta (tret de les cançons ja conegudes), han aixecat una proposta que en els moments actuals que estem vivint, ens ha fet posar la pell de gallina.

Un recorregut històric des de la segona República fins a l’actualitat, mitjançant textos, poesia, fragments de discursos, articles de diari o cançons.

Amb versos de Lorca, Cernuda, Miguel Hernández, Jorge Reichmann, Gloria Fuertes, Albert Pla, …. fragments de discursos de Franco o el General Mola o el General Queipo de Llano, cançons de Serrat o de Llach i la tebior mostrada per personatges de les últimes dècades com Juan Luis Cebrián i Felipe González davant l’exercici per part del poble, d’una democràcia directa, autèntica i en profunditat.

Amb tot això i textos propis, Alberto San Juan ens parla de la dignitat humiliada que acaba convertint-se en humiliació, i de la lluita del poble a la recerca de la llibertat i el dret a decidir.

Una proposta que arriba a l’ànima pel que estem vivint en el moment actual, per la simplicitat de la posada en escena i sobretot per la sinceritat i autenticitat que són capaços de transmetre.

La platea en peus amb crits de LLIBERTAT !!!, ha estat el final d’aquesta magnífica proposta que ens ha arribat a emocionar i fins i tot se’ns han arribat a humitejar els ulls.

Per veure l’apunt original sencer, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Volver a Alberto San Juan - España ingobernable

¡Enlace copiado!