Tenir por no és dolent

En Joan sense por i la casa encantada

En Joan sense por i la casa encantada
02/11/2022

La Roda Produccions porta En Joan sense por i la casa encantada al SAT (Sant Andreu Teatre).
Es tracta d’un espectacle musical dirigit per Dani Cherta inspirat en alguns clàssics de Broadway com Rocky Horror Picture Show, La Família Addams i Beetlejuice, però adaptat al públic familiar i amb un context més actual. Amb música de Keco Pujol i direcció musical de Manel Garcia. Funky, rock, rap, reguetton… són alguns dels estils que escoltarem al llarg del musical. L’escenografia de Guillem Martí és realment espectacular i guarda un munt de sorpreses. El vestuari d’Antonio Harillo està confeccionat amb robes vistoses, de colors vius, llampants i cridaners; els dissenys són espectaculars tal com és habitual en totes les seves produccions. Les coreografies són meravelloses, creades per Meri Bonet. La il·luminació, una part superimportant d’aquest musical, ha estat dissenyada per Fran Agramunt. El maquillatge de Dèlia Benito i Alan Jornet és espectacular, sobretot pel que fa a la caracterització dels personatges que viuen a la casa encantada.

En aquest musical també hi ha molts efectes especials, tant sonors com visuals (vent, trons, fum, portes i finestres que s’obren i es tanquen…).

Es tracta d’un musical molt complet on s’uneixen un munt de disciplines artístiques (música, cant, interpretació, ball, i com a novetat, la manipulació de dues titelles molt peculiars).

La interpretació la formen Joan Olivé (Sebastian Ugur), Christian Lujan (Joan sense por), Aina Ros (Olivia), Ariadna Suñé (Gertrudis), Jordi González (Robert), Guillem Martí (Pelut), les dues ajudants d’en Sebastian Ugur, les actrius i ballarines Clàudia Bargalló i Marta Espinosa. Un grup d’actors entregats, on tots canten i ballen, s’ho passen bé i fan que ens ho passem bé.

El musical En Joan sense por i la casa encantada és un musical on trobareu fantasmes, monstres i malediccions; un viatge al món del terror, una aventura familiar on els nens aprendran a vèncer la por, entendran que la por no sempre és dolenta i que el fet de tenir por no et fa menys valent.

 

 

← Volver a En Joan sense por i la casa encantada

¡Enlace copiado!