El Teatre per la inclusió social. Tot és possible

Els músics de Bremen in concert

Els músics de Bremen in concert
07/05/2019

Diumenge dia 5 primera representació de les tres que tindran lloc al Onyric Teatre Condal, d’aquesta proposta de la Companyia POT teatre que es va estrenar el passat 4 d’octubre a la sala Barts.

ELS MUSICS DE BREMEN in concert és una adaptació en format musical del conte dels germans Grimm, amb Albert Gràcia a la direcció.

Recordem que POT Teatre, és un projecte de Femarec, una entitat d’acció social que neix l’any 1991 amb l’objectiu de construir una societat més justa, solidària i respectuosa amb la diversitat, cercant fórmules de lluita contra l’exclusió, eficaces i sostenibles, que permetin aportar noves propostes d’integració social, laboral i cultural per aquelles persones que es troben en situació de marginació o en un alt risc d’estar-ho, per tal d’assegurar-ne una atenció sistematitzada i de qualitat.

Aquest és el tercer espectacle de la companyia després d'»Aquí no paga ni deu, el musical» i «Tot esperant Godot, el musical» que vam poder veure el juny del 2018 a la Seca i el desembre a la Sala Barts, respectivament.

ELS MUSICS DE BREMEN in concert és un projecte amb cançons originals compostes expressament pel Keco Pujol, amb llibret i lletres del mateix Keco Pujol i d’Albert Gràcia, i coreografies de Griselda Astudillo. Una acurada posada en escena que incorpora temes cantats en directe.

Molt encertades la escenografia de Gràcia Produccions, el vestuari de Leo Quintana i la il·luminació de Ruben Ruiz. Hi ha hagut algun «problemilla» de so al començament que s’ha resolt ràpidament.

Vet aquí un gos (Ariadna Rallo), vet aquí un gat (Anna Mª Martínez)…

… i un ruc (Fernando Moreno) i un gall (Marga Padrós) … i aquest conte tot just arrenca!

Quatre animals, quatre músics, que es coneixen camí de Bremen després de fugir de casa… els seus amos volien sacrificar-los per ser massa vells!

Quan s’assabenten de la celebració d’un càsting per a la Banda Municipal de la ciutat, no s’ho pensen dos cops. Afinen veu i instruments i s’hi dirigeixen. Però per arribar-hi, se les hauran amb en Mr. X (Albert Fèrriz), un furtiu que tractarà d’enxampar-los…

Unes interpretacions prou correctes, interaccionant amb el públic que hem respost cantant amb ells. Un espectacle tendre que amaga una gran feina darrera i una gran il·lusió i compromís per part de tots els que ho fan possible.

Per poder veure la ressenya original, només cal clicar en aquet ENLLAÇ

← Volver a Els músics de Bremen in concert

¡Enlace copiado!