Un cant contra la intolerància i l’explotació

Els músics de Bremen, el musical

Els músics de Bremen, el musical
24/11/2019

Una nova versió del clàssic dels germans Grimm, ELS MÚSICS DE BREMEN, en versió d’Ever Blanchet. Una nova proposta de teatre musical i familiar amb música i direcció de Joan Olivé i amb Maria Clausó com ajudant de direcció i responsable del moviment escènic.

Tal com ens van explicar a la roda de premsa, en aquesta ocasió, la companyia Versus Teatre ens proposa un musical amb un repartiment format per actors que també són músics, o per músics que són actors: Joan Rigat és el ruc i toca el violí, Ivan Herzog és el gos i toca la guitarra, Berta Peñalver és la gallina i toca el piano, Aina Vallés és la gata que toca el violoncel i David Maculé és el grill a la bateria.

Mantenint l’essència de la història original el conte es transforma i reinventa, presentant aquesta versió amb noves cançons i noves coreografies.

Un Ruc, un Gos, una Gallina i una Gata, fugen dels seus amos perquè els fan treballar massa i els maltracten. Decideixen anar a la ciutat de Bremen on s’imaginen que viuran millor i es podran dedicar a la música. En aquesta aventura els acompanya un Grill. Però pel camí es trobaran entrebancs que els posaran a prova i refermaran la seva amistat tot cantant.

El conte dels Germans Grimm és un cant contra la intolerància, l’explotació i l’obsessió per la productivitat. En aquesta versió l’obra recupera valors que van des de la llibertat, el feminisme, la lleialtat i la fraternitat. Condemna el maltractament dels animals i defensa la solidaritat.

Una proposta enfocada al públic familiar però que és apta per a tota mena de públic pel missatge implícit que defensa la llibertat d’escollir, i per la seva altíssima qualitat musical.

Una posada en escena molt encertada i engrescadora, amb molt moviment que fan les delícies dels més petits de la sala. Un acolorit vestuari de Martina Buroni i un magnífic disseny d’il·luminació de Daniel Gener. Molt destacable la millora en l’equip sonor i excel·lent disseny de so de Sergi Romero.

Les interpretacions són brillants, tant per la qualitat de les veus, com per la seva gestualitat i simpatia. Una proposta que considerem apta per a tots els públics i que recomanem per la seva qualitat.

Per poder veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Volver a Els músics de Bremen, el musical

¡Enlace copiado!