Una opinión de Francesc Esteve i Tomàs
Francesc Esteve i Tomàs

Eli

Eli

7/11/2018

Com un episodi de la Dimensió desconeguda

Aquest cop anem a la prévia de “ELI” a la Sala Versus Glòries. A més amb una grata sorpresa , ja que en un dissabte amb fúlbol i jugant el Barça, el teatre estava totalment ple amb bastant jovent.

Aquest cop, Roc Esquius ha escrit una obra de ciència ficció (com vam veure amb Mars Joan i la primera que vaig veure “iMe”). Com si fos un episodi de Twiligh Zone, ens transllada aquest cop en l’enfrontament entre pare i fill. Per camins entre la ficció i la realitat i amb petits tocs de ciència ficció Sci-Fi que tantes bones estones ens ha dónat anterioment Roc.

Aquest cop Roc Esquius ha estat acompanyat per Pep Antón Muñoz i Jaume Casalsi dirigit per Antonio Calvo en una proposta en que la ciència-ficció es combina amb el drama paterno-filial que es perceb a l’inici. El protagonisme de la funció és tant de l’escenari i la il·luminació com dels actors, ja que amb molt poc ens han de transmetre tota la tensió entre els dos protagonistes. I en aquest cas, Pep i Jaume es complementen entre ells per fer-nos real el seu personatge.

Per veure la resta de l’opinió, podeu seguir el següent  l’enllaç


Todo lo que necesitas para ir al teatro

Eli

Eli es un espectáculo escrito por Roc Esquius y dirigido por Antonio Calvo, donde la quotidianidad de un padre y un hijo se ve alterada por la presencia de Eli, una máquina que encarna diferentes personalidades para no estar nunca solo.

Sinopsis

La relación entre un padre y un hijo que viven bajo el mismo techo está gravemente dañada por todos los huecos que ocupan las palabras y emociones que no han sabido compartir durante los últimos quince años. El día de su vigésimo quinto aniversario, el hijo recibe un regalo del padre que, indirectamente, los obligará a enfrentarse a todo lo que tienen dentro, a lo que tienen fuera, y a lo que ya no tienen. Este regalo es una ELI, una máquina donde puedes crear las personalidades que quieras para que nunca estés solo.

Vídeo

Fotos

Eli

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • Mar
  12345

  Una molt bona obra. 2 gran actors damunt d’un escenari. Totalment recomenable.

  02/11/2018
 • Leonor Espejo
  12345

  Eli, una obra molt recomenable, amb el gran Pep Anton Muñoz i en Jaume Canals. Ens han fet plorar d emoció. On la paraula és molt important i la paraula t “estimo” la protagonista de la vida. Gràcies , gràcies i moltíssimes gràcies per remoure emocions!

  02/11/2018

Artículos relacionados