“Un musical adreçat a nens i joves, i per aquells que mai renunciem a aquella part infantil que portem dins”

El vestit pop de l’emperador

A partir de 11,00€
Comprar Entradas
El vestit pop de l’emperador → Eixample Teatre
30/10/2017

 

La Roda Produccions ha estrenat “El vestit POP de l’Emperador” al SAT Teatre. Es tracta dun espectacle musical dirigit per Dani Cherta, inspirat en el conte “El vestit nou de l’Emperador” de de Hans Christian Andersen publicat el 1837, adaptat a un context més actual.

 

L’Emperador de Dinamarca conegut com l’Emperador Presumit té per costum estrenar quatre vestits cada dia. Però per més vestits que acumula, cap el satisfà. Sempre vol el millor dels millors, el més sublim, el més modern, …en cap cas pot repetir vestuari !!!. Aquesta és tota la seva feina. Tots els diners se’ls gasta en roba. No el preocupa els problemes de la gent del poble. Li agrada penjar fotos a l’instagram, al facebook i fer-se selfies. Només l’interessa tenir molts fans i likes dels seus seguidors a les xarxes socials.

Com s’acosta la passarel·la anual de la 8ª edició de la FASHION WEEK de la reialesa, l’emperador vol un vestit únic i original per poder guanyar.

En això que entren en escena en Philip i la Valeri, dos estafadors professionals capaços de vendre paraigües voladors, rellotges que et fan viatjar al passat i al futur, i les teles més ecològiques i naturals, que només la gent més llesta de palau podran apreciar.

Bé, si voleu saber la resta hi haureu d’anar…

 

Tot està cuidat fins l’últim detall

Es tracta d’una obra visualment molt atractiva, sobretot pel que fa al vestuari i maquillatge. Les peces de roba són molt extravagants,de colors vius i teles brillants, sabates amb plataforma i grans llaçades, perruques de colors vius i  llampants ( blau, verd, rosa, grog i taronja) que defineixen a cadascun dels personatges i un maquillatge molt acurat.

La utilització de la música pop per canviar d’escena l’he trobat molt original, temes com el “YMCA” dels Village People, el “Saturday night fever” de Jhon Travolta, la banda sonora de “Lo que el viento se llevó”, “Never Can Say Goodbye” de Gloria Gaynor o “Voulez-Vous” del grup ABBA, són alguns dels que es poden escoltar. Coreografies a l’estil de tango, chachachá i  mambo; i un enfrontament entre el Compte de Milà i l’emperador de Dinamarca en un combat de Hip-hop molt i molt divertit.

La interpretació principal la formen quatre actors- cantants que ja els hem pogut veure i escoltar en altres musicals, com en Guillem Martí en “El Petit príncep”, l’Ariadna Suñé a “Flor de nit” , Víctor Gómez a “RENT” i Jordi Gonzàlez a “Hansel i Gretel”.

 

“El vestit pop de l’emperador”, ens parla de la vanitat, la hipocresia i la superficialitat que impedeixen veure les veritats més òbvies. És una crítica a la monarquia que només mira pel seu interès, i també ens mostra lo perillós que pot ser el mal ús que fan els joves de les xarxes socials, com poden ser el truiter, instagram o facebook alhora de penjar fotografies en busca de tenir molts “likes”.

 

“El vestit POP de l’Emperador” tot i que és un musical adreçat a infants i joves hi pot anar tothom. En principi ens havia d’acompanyar la meva neboda , però al final vam anar en Lluís i jo sols. Us asseguro que en vam sortir encantats !!!

Feu-me cas i no us el perdeu !!! Espero que el gaudiu igual que nosaltres.

← Volver a El vestit pop de l’emperador

¡Enlace copiado!