Una comèdia musical, en català, i de proximitat

El poliamor és així... (De complicat)

El poliamor és així… (De complicat)
27/05/2023 - Aquitània Teatre

No passa cada dia que s’estreni, a la nostra ciutat, una comèdia musical en català i de creació pròpia. Això és el que porta fent la companyia Generació de Merda des de fa, gairebé ja, una dècada. Capitanejats per Xavier Morató (text, lletres i direcció) i Gerard Sesé (música i direcció musical), aquest equip ja ha estrenat quatre espectacles que han sacsejat la cartellera musical barcelonina.

Generació de merda (primer espectacle, que també donaria nom a la companyia) s’estrenava al 2014 al Teatre Regina, es transferia, dos anys després, al Poliorama, per després anar a l’Eixample Teatre i finalitzar tres anys de funcions al Teatre Gaudí.

Carreres semblants han viscut les posteriors produccions: El futbol es així (de gai), Pinta’m (adreçat a la quitxalla) i El poliamor és així (de complicat), que aquests dies fa la seva tercera temporada a Barcelona, després d’estrenar-se a l’Aquitània i passar per l’Eixample Teatre.

Un show (en tota regla) on assistim a l’esbojarrat intent d’una parella d’obrir-se voluntàriament a altres possibilitats amoroses. Lluny de voler fer cap exploració científica o seriosa d’aquest fenomen dels nostres temps, Morató i companyia prenen aquest punt de partida per desenvolupar tot un seguit de situacions rocambolesques amanides amb cançons dels més variats estils.

Quatre intèrprets molt versàtils i en estat de gràcia transiten, a cop de gag, per les divertides i sovint absurdes i surrealistes escenes que van més enllà del tema central de la proposta per explorar comportaments i patrons que, qui més qui menys, porta inserit en aquest ADN defectuós i que ens fa la vida… així de complicada.

Una excel·lent proposta per aparcar el cap una estona, desconnectar de la nostra insofrible humanitat i riure a cor què vols!

← Volver a El poliamor és així... (De complicat)

¡Enlace copiado!