El resultat no ha estat el que esperava

El novio

El novio
24/06/2016

Haig de reconèixer que sóc una gran amant del ball flamenc, per això sempre que hi ha algun espectacle de flamenc en cartellera allà que me n’hi en vaig amb els ulls tancats.

“El Novio” és un espectacle que ha volgut fusionar el ball flamenc amb la música clàssica; i dic volgut, perquè penso que no s’ha aconseguit el que es buscava. No hi ha prou en fusionar a tres magnífics bailaores amb la meravellosa música de Bach, Chopin, Albéniz i Piazzolla . En aquesta ocasió no ha quallat. No em pregunteu perquè, però el resultat no és el que m’esperava.

Si hagués de valorar aquest espectacle per la qualitat dels ballarins, us el recomanaria, és més us diria que és un d’aquells espectacles imprescindibles, perquè tots tres bailaores: Iván Góngora, Yaiza de los Muros i Aroa Villares, han estat brutals!!! durant tota la representació.

M’agradaria destacar la magnifica música en directe amb Albert Rovira (piano),Maria Amorós (viola) i el mateix Iván Góngora (percussió).

“El Novio” és la lluita de dues dones per l’amor d’un home i el dilema d’un home que ha de triar entre dues dones. Una és pura i innocent, l’altre sensual i passional.

Malauradament vaig anar el dia de l’estrena…, el públic, gran part d’amics i familiars dels bailaores, inclusiu un bebè i en Manolito, no em van deixar gaudir al cent per cent de l’espectacle.

En definitiva, com a espectacle de ball flamenc és extraordinari, però com a espectacle que vol fusionar música clàssica i flamenc, un desastre.

He vist altres espectacles on s’ha fusionat clàssic amb flamenc,creieu-me si us dic que quan la cosa funciona, és realment espectacular !!!

← Volver a El novio

¡Enlace copiado!