Dins d’una casa, fora d’una relació

Després de tu (living together... apart)

Després de tu (living together… apart)
16/02/2019

Podran anar passant els anys que l’amor sempre serà el punt de mira de tota la humanitat. Després de tu (living together…apart) ens planteja una convivència dins d’una mateixa casa un cop trencada una relació, sigui per falta de diners o perquè no en vols acabar de marxar.

La constant insistència per part de la Laia de parlar amb la seva exparella i normalitzar una situació insòlita, fa que el Toni acabi explotant. Una confessió de totes aquelles coses que no van arribar a parlar, entrant als budells d’una relació.

L’Elisenda Coll ens porta a un món actual, on fàcilment empatitzem amb tots els dubtes i problemes que tenen els protagonistes. La necessitat de tenir algú, de no sentir-nos sols, aferrar-nos-hi per por, i acabar vivint una cosa insòlita sense amor. Però què és l’amor realment? L’Elisenda deixa de banda aquest tema, i busca fer-nos riure, o potser millor dit, parodiar les experiències viscudes. Un text molt dinàmic, fresc, i sobretot real.  

Com a protagonistes trobem la Laia (Montse Folgado), una noia que des de ben petita ha tingut una gran complicitat amb els nois, però que a la seva adolescència la mirada dels seus companys canvia i no sap com gestionar aquesta nova situació. Com a resposta s’aferra a en Toni (Jordi Samper) actualment la seva exparella, i el seu millor amic de la infància. En Toni és un noi modelable, amb falta de decisió, i poca confiança en ell mateix.

No ens podem oblidar de l’aparició de l’actriu Sara Diega que encarna a la nova generació millennial, que tot i les dificultats que sap que ha d’afrontar es pren la vida com una festa, amb ganes.

Un muntatge senzill, perquè la dramatúrgia té el suficient poder per fluir sola sense la necessitat d’una gran posada en escena. Igualment felicitar a la Núria Torres i als actors pel seu gran treball. (Depèn de la sala canvia molt l’escenari, però potser el sofà queda massa pròxim a l’espectador, dificultant una bona visió en algunes escenes).

Felicitar aquesta nova companyia, La Cítrica, que comença el viatge amb un bon projecte entre les seves mans.

← Volver a Després de tu (living together... apart)

¡Enlace copiado!